Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

WAT ZIJN CHEMISCHE PEELS?

Chemische peels (of peelings) zijn geformuleerd met een enkel zuur of een combinatie van zuren. Zo versnelt de vernieuwing van de huidlaag door celvernieuwing te bevorderen. Zij stimuleren de dermis om nieuwe vezelstructuren en extracellulaire matrixcomponenten te produceren.

Hun werking heeft een dubbel regenererend en anti-verouderingseffect omdat ze de buitenste lagen verwijderen, vernieuwen en het micro-reliëf verbeteren. Dit terwijl de cellulaire activiteit wordt gestimuleerd, waardoor de huidelasticiteit, -stevigheid en turgor aanzienlijk verbetert.

Zuren kunnen, afhankelijk van verschillende factoren, oppervlakkige, gemiddelde of diepe afschilfering veroorzaken. Dit hangt af van het aantal lagen dat opgebracht wordt, de hoeveelheid en de tijdsduur die gehanteerd wordt.

ALGEMENE WERKING

EXFOLIËREN: geeft een keratolytisch (ontschilferend) effect, doordat in het stratum corneum de celcohesie vermindert. Hierdoor ontstaat afschilfering van de buitenste lagen. Zowel de huidtextuur als het micro-reliëf verbeteren en verwijde poriën verkleinen.

VERNIEUWEN: een snellere celvernieuwing in het stratum corneum ontstaat, oppervlakkige huidonvolkomenheden vervagen en verbeteren, zoals (donkere) vlekken en rimpels.

REGENEREREN: stimuleert het herstel van beschadigde huidstructuren en bevordert en versnelt de regeneratie van huidweefsel door het herstelmechanisme van de huid te stimuleren. Net als de fibroblastactiviteit.

ANTI-AGING: op dermaal niveau verbetert de synthese van collageen, elastine en glycosaminoglycanen (GAG’s), zoals hyaluronzuur. Ook verbetert de huidstructuur, -elasticiteit, -stevigheid en -hydratatie. Rimpels verminderen en nieuwvorming wordt vertraagd.

CASMARA Expert DermaPeels

CASMARA presenteert haar Expert DermaPeels collectie. Een compleet assortiment van Chemical Peels en complementaire producten voor een totale huidvernieuwingsprocedure. Om beschadigde of verouderde cellen te verwijderen en deze te vervangen door gezonde, nieuwe cellen. Hierdoor vervagen onvolkomenheden en herstelt de intrinsieke schoonheid van de huid.

Er zijn twee innovatieve formules met een optimale mix van zuren in specifieke concentraties om buitengewone resultaten te verzekeren. De CASMARA Expert DermaPeels collectie is ontwikkeld door het CASMARA Research Center; veilig, controleerbaar, eenvoudig aan te brengen en zeer effectief.

Een echte cosmeticarevolutie om de schoonheid van de huid te herontdekken! Dus: echte huidexperts vinden hun dermapeels bij Casmara! Er zijn twee formules:

[P.S.F] peel;

CASMARA heeft een unieke geavanceerde formule ontwikkeld die 3 zuren combineert in optimale concentraties voor het bereiken van buitengewone resultaten. Een mix van zuren die, naast hun algemene EXFOLIËRENDE, VERNIEUWENDE, VERJEUGDIGENDE EN REGENERERENDE eigenschappen, speciale kenmerken hebben die de resultaten verbeteren en de power van de formule versterken als deze zuren worden gecombineerd. Met 15% Pyruvic, 5% Succinuc en 5% Ferulic.

[S.A.S] peel

Geschikt voor alle huidtypen: jong, vrouwelijk, mannelijk, onevenwichtig en/of verstopt. Vooral bedoeld om oneffenheden te verwijderen, de huid te zuiveren, verwijde en verstopte poriën te verfijnen en het terug in balans brengen van overtollige glans en talgafscheiding. De zuiverende, ontgiftende en regenererende werking zorgt voor een betere balans. Verwijdert onzuiverheden uit de huid en vermindert sterk de tekenen van veroudering, hetgeen resulteert in een algehele verbetering van de huidconditie. De intens reinigende en exfoliërende werking verzacht ook aanwezige rimpels en vlekken en verbetert het huidreliëf. Met 15% Shikimic, 12% Azelaic en 2% Salicylic.

VOOR HOME CARE IS ER EEN PRE- EN POST-TREATMENT

Voorafgaand aan de salonbehandeling is het raadzaam om de huid thuis voor te bereiden om zo de resultaten van de professionele chemische peeling te optimaliseren. Casmara beveelt Natural Peeling Tri-active aan, dat dode cellen van het huidoppervlak verwijdert en het stratum corneum verfijnt, waardoor de professionele peeling gelijkmatig zal penetreren en de doeltreffendheid toeneemt.

Na de 1e CASMARA Expert DermaPeel-sessie is het noodzakelijk om de cliënt te informeren over hoe zijn/haar huid dagelijks thuis het beste verzorgd kan worden gedurende dit specifieke beautyprogramma. Het is erg belangrijk dat hij/zij de adviezen opvolgt om te voorkomen dat onjuist handelen leidt tot problemen als gevolg van ongeschikte verzorging; zeker bij een gevoelige huid.

Casmara raadt aan om Age Defense Crème in te zetten omdat dit is samengesteld met pre- en probiotica die het microbioom (huidflora) van de huid herstelt en ook het vermogen heeft om het natuurlijke afweervermogen van de huid te herstellen. Age Defense voorkomt uitdroging en ondervoeding en weert externe factoren die veroudering veroorzaken, zoals vervuiling, vrije radicalen, etc.

HERONTDEK DE SCHOONHEID VAN DE HUID!

www.beauty-injection.nl

 

 

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen