Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

CELLULAR RECOVERY SERUM met DNA Enzym Complex

Wat is het?
Een cellulaire DNA-herstel booster voor elke huid en elke productlijn om de huid een herstellende boost te geven.

Hoe werkt het?
Het unieke DNA Enzym Complex™ bootst DNA-herstel van het lichaam na. Dit complex helpt om schade aan het DNA (veroorzaakt door vrije radicalen) te voorkomen en/of te herstellen.

Wat maakt het uniek?
Het DNA Enzym Complex™ maakt gebruik van 3 verschillende natuurlijke liposomen, die voorkomen in natuurlijke DNA reparatie-enzymen van botanische en microbiële bronnen. Ze repareren cellulaire schade met antioxidanten en anti-inflammatoire bestandsdelen die tevens een huidverzachtende en kalmerende werking hebben. Het hyaluronzuur zorgt voor een superieure vochtbindende werking.

Waarom gebruiken / mijn klant aanraden?
Om de huid van uw klant in een optimale conditie te houden. Het is namelijk aangetoond dat DNA reparatie-enzymen de effecten van schadelijke UV-straling helpen te verminderen. Deze voorkomen fijne lijntjes, rimpels en onregelmatige pigmentatie.

Hoe moet ik het gebruiken?
Gebruik PRIORI® Cellular Recovery Serum als tweede stap in uw verzorgingsroutine, dus na het reinigen en vóór de toepassing van andere crèmes. Het werkt nog beter in combinatie met antioxidant behandelingen, evenals ondersteunende huidverbeterende producten van PRIORI®. Dit zal de correctie en herstel van de beschadigde en/ of ouderwordende huid versnellen.
 

Comments


Gerelateerde artikelen