Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een nieuwe generatie multifunctionele crèmes is onmisbaar geworden om dag in dag uit de  schoonheid van de vrouw te accentueren, het zijn de CC Creams. De nieuwe CC Cream Daily Perfect Skin van Germaine de Capuccini combineert alle goede eigenschappen van huidverzorging en make-up in één product voor een perfecte teint, die straalt van jeugdigheid zonder glimmen of zichtbare onvolmaaktheden en die ideaal beschermd is tegen het ontstaan van tekens van voortijdige veroudering:

 

 

Daily Perfect Skin biedt de huid 5 complementaire werkingen:

  • CORRECTIE: voelt aan als een tweede huid. Lichte en dekkende textuur die een perfect homogeen onderdeel wordt van het gelaat en onmiddellijk elke imperfectie maskeert: donkere kringen, rode plekjes, vlekken,… worden minder zichtbaar en de huid krijgt een mat en gelijkvormig aanzien.

 

  • UNIFORME TEINT: een cocktail van verhelderende, verzachtende en ontgiftende ingrediënten helpt de gevoelige huid te verkwikken, het vermoeide aanzien van de teint te revitaliseren en het huidoppervlak glad te maken door onvolmaaktheden te minimaliseren, zowel wat betreft kleur als textuur.

 

  • BESCHERMING: hoge beschermende waarde SPF 30, UVA-filters en ontgiftende ingrediënten "blokkeren" het schadelijke effect die UVA- en UVB-stralen en stedelijke vervuiling op onze huid hebben.

 

  • PREVENTIE: een barrière tegen voortijdige veroudering dankzij de werking van Life Cytoxygen, een Liposomencomplex van zuurstofceramiden dat zijn werking uitvoert op het huidoppervlak en ervoor zorgt dat de huid beter kan “ademhalen”.

 

  • HYDRATATIE: het ingrediënt Sodium Pca zorgt ervoor dat het hydratatieniveau de hele dag op peil blijft door het vocht van de huid vast te houden en op te slaan.

 

 

RESULTATEN:

 

Deze perfectionerende formule transformeert de huid onmiddellijk en laat die er onberispelijk uitzien, zonder glimmen of onvolkomenheden. Langdurig gebruik helpt onregelmatigheden te verminderen en maakt het mogelijk de tekenen van de leeftijd te negeren. Op lange termijn heeft het de volgende heilzame effecten: de huid ziet er gladder, gelijkvormiger en stralender uit, haar natuurlijke schoonheid komt volledig tot uiting.

 

GESCHIKTHEID:

 

Door haar lichte textuur en gemakkelijke gebruik is het product voor alle huidtypen de perfecte basis om dagelijks te gebruiken. Ideaal als alternatief voor make-up om onmiddellijk een gezond teint te krijgen. Uiterst geschikt om de huid te beschermen na een peeling of een ander type agressieve gelaatsbehandeling.

 

TOEPASSING:

Dagelijks 's ochtends opbrengen na de crème of emulsie van Excel Therapy O2. In het geval u een vette huid heeft, en als uw huid het verdraagt, kan het direct opgebracht worden als enig product. Indien u dat wenst, kunt u daarna losse en/of compacte poeders gebruiken en is het niet nodig vooraf een make-upbasis te gebruiken.

 

Beschikbaar in 2 kleuren: Beige en Bronze 

Comments


Gerelateerde artikelen