Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

CASMARA® Een multifunctionele reiniging om de huid dagelijks te beschermen én te reinigen in één. De innovatieve formule reinigt de huid en creëert een schild dat de beschermende barrière van de huid versterkt. Het resultaat: een zachte huid, vrij van onzuiverheden.

Micellar Water Anti-pollution is een combinatie van gezuiverd water, hydraterende ingrediënten en
concentraties van extreem milde oppervlakte-actieve stoffen. De moleculen van deze milde surfactanten
groeperen zich op natuurlijke wijze tot microscopische bolletjes, micellars genaamd en fungeren als magneten voor vuil en talg en sluiten superfijne dode cellen op.

De formule is licht en zacht en hoeft niet te worden afgespoeld. Zo blijven de vochtinbrengende ingrediënten achter op de huid. Het hoofdbestanddeel van de formule is het Pollu-blok dat een beschermend schild vormt tegen veel voorkomende verontreinigende stoffen (ultraviolet,
luchtverontreiniging en chemische agentia). Micellar Water is geschikt voor alle huidtypen.

Toepassing:
In de avond de huid bij voorkeur eerst reinigen met een van de cleansers, aangepast op het huidtype om vervolgens de huid een extra reiniging met Micellar water te geven en haar tegelijk te hydrateren. In de ochtend kunt u volstaan met alleen het UrbanProtect Micellar Water.

Belangrijkste ingrediënten:
Pollublock: een natuurlijk actief ingrediënt dat een beschermend schild vormt tegen drie vormen van vervuiling: UV licht, luchtvervuiling en chemische stoffen.
Micellen: absorberen onzuiverheden die zich dagelijks ophopen op de huid en zorgen voor een grondige
reiniging.

Verkoopprijs:
€ 19,25

Verkooppunten:
De producten van CASMARA® zijn uitsluitend verkrijbaar via geautoriseerde professionele CASMARA® resellers.
Kijk voor een overzicht van alle schoonheidssalons en instituten op www.casmara.nl.

Over CASMARA
Het Spaanse cosmeticahuis CASMARA® ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd inmiddels in meer dan 70 landen over vier verschillende continenten verkocht. Het bedrijf heeft een eigen laboratorium, waardoor ze volledige controle op de kwaliteit kunnen houden.Waar de unieke alginaatmaskers gedurende 15 jaar de kern vormden van het assortiment, bestaan er ook tien specifi eke behandelingen en aansluitende productlijnen voor thuis.
 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen