Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Aanstaand weekend is het zover: de Beauty Trade Special en de Make-up Awards. Care For Life zal ook aanwezig zijn, want de Make-up Awards heeft Care For Life omarmd als goed doel! Dat betekent dat zij ons de gelegenheid geven allerlei activiteiten te ondernemen tijdens de beurs.

Care For Life Ballonnenactie

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart vindt de Care For Life Ballonnenactie plaats. Voor € 5,00 kunt u een leuke Care For Life ballon kopen. Hiermee steunt u ons en maakt u kans op één van deze drie prijzen: twee kaartjes voor de musical Billy Elliot, een make-uppakket ter waarde van € 250,00 of een huidverzorgingspakket ter waarde van € 100,00!*

Verrassingsoptreden

Op zondag 8 maart komt om 16.00 uur Kinderkoor Soest speciaal voor Care For Life een optreden geven! Daarna worden wij in het zonnetje gezet door een bekende Nederlander en zij gaat een mooi verhaal vertellen over Care For Life. Echt een optreden om bij te zijn!

Collecteren

Natuurlijk zijn wij ook aanwezig om zoveel mogelijk donaties binnen te halen, zodat we ernstig zieke kinderen kunnen blijven steunen. Er worden daarom meerdere Care For Life donatieboxen geplaatst.

We zien u graag tijdens de Beauty Trade Special!

Comments


Gerelateerde artikelen