Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ontdek het ware schoonheidsgeheim van de sterren met de BYAS Face Lifter. BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging en afslanken.

BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. Voor ongekende resultaten, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien.

Het BYAS SENSATION SYSTEM is een holistische, uiterst effectieve en multi-fase huidverzorgingsconcept dat is geïndividualiseerd door de BIOS AGE™ Factor, en dus afgestemd op uw persoonlijke huidverzorgingsplan:

  • Fase 1: reinigen en voorbereiden met het speciale BYAS detox serum
  • Fase 2: voeden en verzachten met één van de drie speciale BYAS hyaluronzuur serums
  • Fase 3: liften, verstevigen en re-modelleren
  • Fase 4: beschermen en vernieuwen

Het revolutionair systeem is uniek, natuurlijk, veilig, gepatenteerd en combineert vier zeer effectieve technologieën, welke wereldwijd al jaren lang gebruikt worden in klinieken en gespecialiseerde instituten:

  • Iontophoresis; insluizen van actieve werkstoffen in de huid
  • Electric Muscle Stimulation; aanwakkeren en versterken van de spier
  • Radio Frequency; bevordert de vet afbraak en verstevigt effectief de huid
  • Micro Vibration; kanaliseert door micro trillingen ingrediënten tot in de diepere huidlaag

Het is bewezen dat zelfs de meest dure crèmes de ingrediënten alleen maar inbrengen in de bovenste huidlaag en dat daardoor de diepte van de rimpel bijna niet veranderd. Met BYAS dringen de werkstoffen door tot in de diepere huidlagen, waar het verouderingsproces plaatsvindt.

Probeer nu gratis een proefbehandeling. Een afspraak inplannen voor meer informatie kan via de mail: vangilsinnerbeauty@gmail.com of telefonisch +316125 244 15

*En voor de schoonheids salon: Creëer meer tijd en omzet in uw schoonheids salon.

Comments


Gerelateerde artikelen