Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De beauty markt verandert. Er is sprake van technologische vooruitgang, klanten eisen steeds meer en zijn op zoek naar persoonlijk advies. Klanten willen waar voor hun geld en ongekende resultaten behalen, waarmee de klok als het ware jaren terug gedraaid kan worden.

Maak kennis met de nieuwste sensatie: de BYAS SENSATION Face Lifter. BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging. BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. 

Het revolutionair systeem is uniek, natuurlijk, veilig, gepatenteerd en combineert de volgende technologieën: ​

  • Iontoforese: een niet-invasieve toedieningsvorm waarmee actieve werkstoffen door de huid worden getransporteerd, in de diepere huidlagen. Geheel veilig, zacht maar toch zeer effectief.
  • Electric Muscle Stimulation: stimuleert de spieren, waardoor het gelaat haar natuurlijke modellering terugkrijgt. De huid wordt strakker, doordat de spieren extra worden versterkt en ontwikkeld.
  • Micro Vibratie: kanaliseert door middel van microtrillingen ingrediënten tot in de diepere huidlaag en verbetert tevens de algehele structurele samenhang van de weefsellagen.
  • Radio Frequentie: door middel van radiofrequentie golven wordt er warmte in de huid gegenereerd. Het thermische effect hiervan veroorzaakt dat het gehele metabolisme van het vetweefsel wordt versterkt en hiermee de vetafbraak wordt bevorderd.

Bovenstaande technologieën zijn niet nieuw. Deze worden reeds jaren succesvol gebruikt in professionele huidverzorginginstituten. Wat wel nieuw is, is dat deze vier technologieën in één apparaat gecombineerd zijn onder de naam Multi-Synchronous Technology™.

Met BYAS creëert u in uw (schoonheids)salon meer tijd en omzet, doordat uw klant thuis zelf de hyaluronzuur behandelingen uitvoert. Om de paar weken zullen zij terugkeren naar uw salon voor een huidanalyse. Vaste klanten zijn tevreden klanten en zullen zorgen voor nieuwe klanten, d.m.v. het BYAS voucher-systeem.

Holistische huidverzorging met het unieke vier fasen systeem van de BYAS SENSATION Face Lifter:

  • Fase 1 – reinigen en voorbereiden. De huid wordt diep gereinigd en ontgift met de zeer effectieve BYAS Detox Serum, waardoor de huid perfect is voorbereid op de volgende fase.
  • Fase 2 – voeden en verzachten. Tijdens deze fase worden de speciale anti-aging werkstoffen (het innovatieve BYAS Hyaluron Serum vol met vitamines en amino complexen) zachtjes maar zeer effectief de huid binnen gesluisd, met behulp van de iontoforese technologie.
  • Fase 3 – liften, verstevigen en re-modelleren. Naar eigen keuze kan bepaald worden of de huid gelift en/of verstevigd dient te worden met de Electric Muscle Stimulation technologie. Tevens kan men de huid re-modelleren door middel van de Radio Frequentie technologie.
  • Fase 4 – beschermen en vernieuwen. De BYAS dag en nacht crème en hun speciale zeealgen gebaseerde formule zorgt voor de finishing touch.

Met BYAS verkrijgt u gezonde en betaalbare huidverzorgingbehandelingen. Slechts 2 a 3 keer per week een effectieve behandeling van slechts 6 tot 9 minuten, in uw vertrouwde thuisomgeving, geeft uitzonderlijke resultaten.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat BYAS voor u als particulier of ondernemer kan betekenen? Wilt u graag een proefbehandeling ondergaan? Neem gerust contact op: 06-161 387 43  of mail naar: vangilsinnerbeauty@gmail.com

Comments


Gerelateerde artikelen