Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Verminder wallen, donkere kringen, fijne lijntjes en zelfs rimpels in een handomdraai met de BYAS Move Eye Lifter.

BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging. Bionic Youth Activating is precies wat er gebeurt. De BYAS Eye Lifter maakt op bionische wijze collageen aan en activeert daarmee de jeugdige uitstraling van de huid. De BYAS Eye Lifter combineert zeer effectieve microtrillingen met een puur bimoleculair hyaluronzuur serum dat speciaal is afgestemd op de gevoelige huid rondom de ogen.

Waar normale (oog)crèmes alleen in de bovenste huidlaag trekken, trilt de BYAS Eye Lifter het speciale hyaluronzuur serum de diepere huidlagen in met de gepatenteerde MST technologie: iontoforese en microprocessorgestuurde microtrillingen. In de diepere huidlagen vindt het verouderingsproces plaats en stimuleert het speciale hyaluronzuur serum de productie van collageen en elastine. De stevigheid van de huid verbetert snel en significant.

Professionele technologie voor onderweg. Door het handzame formaat van de BYAS Eye Lifter heeft u altijd en overal uw verjongingskuur bij de hand. Het zorgt voor een frisse en dynamische look en een top uitstraling op werk, tijdens het uitgaan, na een slapeloze nacht etc. Wallen, vermoeide ogen, donkere kringen en ondiepe rimpels verdwijnen in slechts 1 minuut per dag. Het geheim van de eeuwige jeugd ontrafeld. Hoe? Bekijk hier het filmpje over de Eye Lifter.

Nieuwsgierig geraakt? Kunnen wij u overtuigen met een gratis BYAS proefbehandeling? Neem dan gerust contact op!

Comments


Gerelateerde artikelen