Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty Trade Festival kende een bruisende tweede editie in september 2018. Het najaarsevent van de Beauty Trade Professionals trok ruim zevenduizend vakbezoekers en werd ook deze editie geprezen om de kwaliteit en het enthousiasme van de aanwezigen. Het speciale festivalthema kwam in de 2018-editie nog meer tot zijn recht met vrolijke kleuren, feestelijke festivalstands en verschillende vormen van entertainment. Zowel exposanten als bezoekers blijven enthousiast over het concept, waarin de circa 100 lezingen, demonstraties en workshops een waardevolle aanvulling zijn op de diverse merken die zich presenteren op het beautyfestivalterrein.

Het is weer echt een vakevenement

Lezingen bijwonen, vakinspiratie opdoen, collega’s uit de branche ontmoeten en de laatste trends en noviteiten spotten bij favoriete standhouders. Bezoekers waren erg enthousiast over het brede aanbod en de verscheidenheid tijdens het Beauty Trade Festival. Dat ook de najaarsbeurs weer echt een vakevenement is, wordt door zowel bezoekers als exposanten gewaardeerd. Het levert enthousiasme, waardevolle gesprekken en goede vakinformatie op bij de vele stands en op de diverse theaters waar lezingen en workshops werden gegeven. Het mainstage was zondag net als vorig jaar het decor voor de finale van de Make-Up Awards. 

Op de hoogte van alle brancheontwikkelingen

De beurs trok in drie dagen 7.106 bezoekers. Weliswaar iets minder dan vorige editie, maar exposanten waren erg tevreden over de kwaliteit van de bezoekers. De interesse op de beursvloer ging met name uit naar producten voor gezichtsverzorging, producten voor hand- en nagelverzorging en salonrichting. Na een rondje over de beurs en diverse bezoekers gesproken te hebben, bleek de belangrijkste redenen voor een bezoek aan de beurs het op de hoogte blijven van branche- en productontwikkelingen. Dit bleek onder meer uit de workshops en lezingen die drukbezocht zijn. 

Veel aandacht op social media
Er was veel aandacht op social media voor Beauty Trade Festival. Bezoekers zetten hun bezoek aan de vakbeurs slim in om ook aan hun eigen klanten te laten zien dat zij op de hoogte zijn van alle nieuwe trends en innovaties. De vrolijke aankleding van de beurs, de losse sfeer en het leuke entertainment zoals de rondlopende zanger & gitarist die een liedje voor je zongen, de twee Dream Guys die graag een selfie met de bezoekers maakten en de swingende DJ nodigenden extra uit tot het nemen van foto’s voor instagram en facebook. 

Beauty Trade Special 2019

Het volgende beursevenement dat leveranciersverenging Beauty Trade Professionals organiseert, is de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special. Op 6, 7 en 8 april 2019 worden drie beurshallen omgetoverd tot een indrukwekkend stijlvol beautywalhalla.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen