Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mooie, goed gedefinieerde wenkbrauwen zijn ook in 2013 een belangrijk. De nieuwe Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color van Paula’s Choice is een manier om de diepte en kleur van de wenkbrauwen te accentueren. Tevens ooknieuw dit voorjaar is het geavanceerde RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum, dat huidveroudering op meerdere fronten genadeloos aanpakt.

Limited edition

Met de nieuwe Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color kun je de wenkbrauwen accentueren, definiëren en daar waar nodig ‘shapen’. Deze ‘wenkbrauwstiften’ zijn voorzien van een flexibel uiteinde met een fijne punt voor een nauwkeurig te doseren applicatie. Het lijkt op een stift, maar werkt als een borsteltje.

Twee natuurlijke kleuren
Qua kleuren van de Browlistic Long-Wearing Precision Brow Color kun je kiezen uit ‘Light Brown’ voor midden- tot donkerblonde en lichte wenkbrauwen en ‘Medium Brown’ voor brunettes en bij zwarte wenkbrauwen. De snel drogende, waterproof formule houdt de hele dag, vervaagt niet, vlekt niet en loopt niet uit.

Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum

Dit nieuwe serum pakt huidveroudering aan en zorgt voor een egale, stralende teint. De samenstelling bevat een combinatie van anti-irriterende werkstoffen waaronder bèta glucan en kamille-extract, alsmede antioxidanten zoals resveratrol, de polyfenol quercetin, co-enzym Q10 en de vitamines C en E.

De toevoeging van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid langdurig een goed vochtniveau behoudt. De huid gaat er jonger uitzien en vergrote poriën worden kleiner.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen