Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hot stone massages leren geven? De hot stone massage is ontegenzeggelijk één van de populairste massagevormen van het moment. Er gaat niets boven het ervaren van de warmte en ontspannende werking van de warme vulkaanstenen in combinatie met de massagetechnieken. Met hot stone massages breng je je klanten warmte en een intens relaxmoment. Wie heeft dat zo nu en dan niet nodig?

Cursus hot stone massage Wellness Academie
Binnenkort kun je weer een cursus hot stone massage aan de Wellness Academie in Amsterdam volgen. Interesse in deze cursus? Houd dan zaterdag 14 maart 2015 alvast vrij in je agenda. Komt deze datum je niet uit? Niet getreurd, want de cursus wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Er staat ook al een cursus hot stone massage in Amsterdam gepland op zaterdag 20 juni 2015. Het gaat om een intensieve cursusdag van 10:00 tot 17:00 waarin alle facetten van de hot stone massage aan de orde komen; van achtergronden tot het praktisch oefenen van de massagetechnieken en het werken met de warme stenen.

Ervaar zelf de weldaad van hot stone massages
Het aanbieden van hot stone massages is een goede manier om nieuwe klanten te werven of om je bestaande klanten extra massagediensten aan te kunnen bieden. De cursus hot stone massage is daarnaast ook een geschikte cursus als eerste kennismaking met het massagevak. Na afloop ben je in staat om op professionele wijze een volledige hot stone massage te geven. Maar je zult tijdens de cursus ook zelf de massage gaan ervaren! Binnen deze groepscursus oefen je op elkaar. De perfecte gelegenheid om zelf de weldaad van deze unieke massagevorm te ervaren. Volg je liever een privécursus? Dan kan dat bij de vestiging in het Belgische Hasselt. Je dient dan wel een oefenmodel mee te nemen.

Uitwerking en indicaties
Met hot stone massages kun je op de eerste plaats warmte en ontspanning brengen bij je klanten. Hiermee kun je veel ongemakken verlichten. De warmte geeft een heerlijk gevoel van welzijn en geborgenheid, waardoor mensen gemakkelijk stress laten varen. De combinatie van de warmte en de beweging zorgt ervoor dat je met deze massage diep in het spierweefsel kunt inwerken. Hot stone massages zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spierpijn, opgebouwde spanningen in het lichaam, gewrichtspijn, slechte bloedcirculatie, spijsverteringsproblemen en vermoeidheid. Ook veel fibromyalgie patiënten ervaren een verlichting van hun klachten door hot stone massages.

Gratis unieke hot stone set!
Een leuk voordeel van de cursus hot stone massage van de Wellness Academie is dat je een unieke hot stone set cadeau krijgt ter waarde van € 100. Het gaat om ongetrommelde stenen uit IJsland. Deze unieke hot stone set is binnen de Benelux alleen bij de Wellness Academie te krijgen. De inschrijvingen voor de cursus zijn geopend, dus ben er snel bij zodat je verzekerd bent van een plek!

 

Comments


Gerelateerde artikelen