Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl is de website waar de beste beautyprofessionals bij blijven. Omdat wij nogal ‘online’ zijn, willen we jou heel graag in levende lijve ontmoeten tijdens de beurs. Kom langs voor het laatste nieuws, onze boekenactie, de Beautysalon Top 100 of neem je persoonlijke video op bij onze stand!


Geef je op voor de Beautysalon Top 100
Een nieuw initiatief voor beautyprofessionals, dé lijst der lijsten voor beautyprofessionals! De consumenten, jouw klanten dus, brengen hiermee hun stem uit. Natuurlijk online, door heel Nederland, met in september de grand finale. Jouw eerste landelijke publieksprijs binnen de persoonlijke schoonheidsverzorging. We houden het voor nu nog even spannend… dus kom naar de Beautyspot.nl stand, 08.E090, op Beauty Trade special 2015.


Gratis boek: “Eet je mooi in 28 dagen”

Ben jij al beautyspotter? Op onze krijg jij van ons gratis het boek “Eet je mooi in 28 dagen”. Diegene die een volledig ingevuld profiel heeft op Beautyspot.nl en onze nieuwsbrief ontvangt, noemen wij Beautyspotter. “Eet je mooi in 28 dagen” is het voedingsprogramma dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voedingsstoffen op huid, haar, nagels en tanden. Lekker en gezond eten met eenvoudige, betaalbare en snelle recepten voor iedere levensstijl. Op de beurs geven wij iedere dag een aantal boeken weg aan Beautyspotters. Zolang de vooraad strekt en op=op. Word daarom Beautyspotter en kom naar de beurs.


Beautyspot.nl
Stand 08.E090 van 7 t/m 9 maart in Jaarbeurs Utrecht

Comments


Gerelateerde artikelen