Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Eén september aanstaande gaat de Beauty Award 2023 van start, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Als je jezelf als schoonheidsspecialist of schoonheidssalon echt op de kaart wilt zetten, doe je mee aan de Beauty Award 😉 Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist en een vakjury die met je meekijkt, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten.

Nieuwe categorie voor de Beauty Award
De Beauty Award kende de afgelopen edities 7 categorieën, maar daar komt nu een nieuwe categorie bij: ‘Salonmedewerker van het jaar’. De nieuwe categorie is specifiek bedoeld voor schoonheidsspecialisten die geen eigen KvK-nummer hebben, omdat ze in loondienst zijn bij een salon. Ben jij een gediplomeerde schoonheidsspecialist die in loondienst werkt bij een beauty salon die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daar voor tenminste 32 uur in de week werkt? Ben jij iemand die de doelstellingen van de salon begrijpt en je daarvoor ook inzet? Ben je gepassioneerd en gemotiveerd? Schrijf je dan nu ook in voor de Beauty Award en wie weet sta jij volgend jaar op het podium te shinen!

Hoe kun je je inschrijven?
Inschrijven kan uitsluitend per e-mail naar info@beauty-award.nl met vermelding van de gewenste categorie, waarna je een inschrijfformulier van ons krijgt toegestuurd. Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier wordt het digitale pakket met het algemene reglement, de spelregels voor de desbetreffende categorie en tips & tricks voor een mooie inzending naar je toegestuurd. Let wel: inschrijving voor deze categorie kan alleen met medeweten en goedkeuren van de betreffende saloneigenaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen