Borstpakking voor een mooi decolleté

Behandeltips | 3966 keer bekeken
Borstpakking voor een mooi decolleté

Lichaamsbehandelingen worden steeds populairder in de schoonheidssalon. Een lichaamsbehandeling kan gegeven worden in de vorm van een lichaamspakking. Deze wordt aangebracht over het hele lichaam of een gedeelte ervan. Zo'n pakking is heerlijk om te ondergaan voor je klant, zeker als het buiten koud is. Een borstpakking is erg gewild vanwege het liftende effect en zorgt ervoor dat  borsten en decolleté er mooi uit gaan zien.   Daar kun je heel wat vrouwen blij mee maken!
Borsten bestaan uit klier-, vet- en bindweefsel die als het ware over de spieren van de borstwand liggen. Bij het ouder worden gaan de borsten hangen. Je kunt dit proces vertragen door de spieren die de borst aan het lichaam hechten goed te trainen. Maar een ander aspect is dat ook de huid van de borsten aan spankracht en elasticiteit verliest waardoor de borsten verslappen.  En dan kan een borstpakking een goede optie zijn.

Een borstpakking is een verstevigende pakking voor de borsten.  De wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, zorgt voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen en maakt oneffenheden op de borst minder zichtbaar.  Daarnaast zorgt de behandeling voor een moment van rust waardoor ze lichamelijk en geestelijk even kan ontspannen.

Een borstpakking is af te raden bij zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en bij borstkanker.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • 13.02.2014 - 16:21 uur | Kimberly Konings

    Zijn er tips van mooie merken die een decolleté pakking in hun assortiment hebben? Of andere producten om body behandelingen te geven? Graag jullie reactie