Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het nieuwe jaar komt eraan en ook uw cliënten kijken uit naar nieuwe maar vooral effectieve behandelingen met bewezen resultaat om het figuur te corrigeren, te verbeteren en vervolgens het figuur te behouden. De BodySculpting Slimming Laser apparatuur  is een zinvolle investering  als u uw bedrijf  duurzaam wilt onderscheiden, omzetten wilt verhogen en klanttevredenheid wilt vergroten.

Voor algeheel of plaatselijk afslanken, figuurcorrectie, huid verstrakking en anti cellulite van alle zones in 1 behandeling met 16 pads. De combinatie van wetenschappelijk bewezen technologieën garandeert het gewenste resultaat voor uw cliënten.

De apparatuur combineert de beste technologieën in 1 behandeling van 30 minuten en keuze uit 43 programma’s;
Slimming Laser 980nm (Low Level)
BodySculpting spierstimulatie
Lipolyse
Ultrasound
Lymfedrainage
Infra rood

De behandelingen zijn niet arbeidsintensief en de apparatuur kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande studio’s. Geen maandelijkse fee, geen franchise, wel regiobescherming, een gecertificeerde training, gratis marketing materiaal,  service en ondersteuning achteraf én 36 maanden garantie.

BodySculpting Concept is reeds 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van superieure estetische apparatuur daarnaast bieden we optimale begeleiding en ondersteuning door een ervaren team. Bedrijfsgroei, hogere omzetten en tevreden cliënten realiseer je met de juiste apparatuur en de juiste leverancier.

We bieden de mogelijkheid tot het kopen, of leasen van professionele & TÜV gecertificeerde apparatuur.  Vrijwel geen risico; bij slechts 1 klant per maand maakt u al winst! Lease van apparatuur kan al vanaf € 374,00  excl. 21% btw per maand.

Uitnodiging voor een persoonlijke demonstratie
Om te ervaren wat de behandelingen voor u en uw cliënten kunnen betekenen nodigen wij u uit  om een afspraak te maken op ons bedrijf voor een geheel vrijblijvende en gratis proefbehandeling, verdere uitleg van de diverse apparaten en de koop of lease mogelijkheden.

Ondernemers die reeds met de apparatuur werken aan het woord : https://youtu.be/AH48CJ_G1uY

Mail of bel ons, info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388

 

 

Reacties


Gerelateerde artikelen