Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bodipure samen met  Lakshmi aanwezig op de Beauty Trade Special 2015 !!!!

 

Lakshmi Import is sinds anderhalf jaar verdeler van de Bodipure Keratine Gloves & Socks. Deze producten zijn geschikt om te gebruiken voor pedicures, manicures en schoonheidsbehandelingen.  Na het succes van vorig jaar en de geweldige resultaten die met de Bodipure Keratine Gloves & Socks zijn behaald zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de Beauty Trade Special van 7-9 maart. Je kunt ons vinden bij standnummer 08.A057.

 

Wat zijn de Bodipure Keratine Gloves & Socks?

 

Bodipure Keratine Gloves & Socks is een effectieve behandeling om droge en beschadigde handen  en voeten tegen te gaan.

 

Bodipure biedt u met de Keratine Gloves & Socks (handschoenen voor handen en voeten) een makkelijke, hygiënische en tijdbesparende pakking ter vervanging van de bekende paraffinebehandeling. Deze producten maken de standaard voet- en handbehandeling nog completer. De Bodipure Keratine Gloves & Socks zullen u helpen om uw verdiensten en klanttevredenheid nog sneller te vergroten.

 

Bekijk hier een video over het gebruik van de Keratine Bodipure Gloves & Socks: https://www.youtube.com/watch?v=ea8hY17Pf8s

 

De Keratine Gloves & Socks zijn gevuld met de beste natuurlijke ingrediënten, waaronder plantaardige keratine, vitamine E, Copaiba-olie en Lipex PreAct. Door de natuurlijke samenstelling van de ingrediënten worden deze sneller en makkelijker door de huid en nagels herkend en opgenomen. Deze heerlijke intensieve emulsie zorgt direct voor de volgende positieve resultaten:

 

– Herstelt de natuurlijk keratinelaag in de huid en nagels.

– Versterkt de nagels en voorkomt dat deze snel breken.

– Verzacht de nagelriemen en voorkomt kloven.

– Voedt de huid van de handen en voeten.

– Verbetert de vochtbalans in de handen en voeten.

– Kalmeert roodheid en weert schimmels en bacteriën.

– Geschikt voor een voetbehandeling bij diabetes.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u het resultaat zelf een keer ervaren? Kom op de Beauty Trade Special langs bij standnummer 08.A057. U ontvangt bij onze stand een gratis tester van de Bodipure Gloves of Socks.

 

U kunt ook telefonisch of online contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn:

 

Telefoon: 070-5179588

Mail: info@bodipure.nl

Website: www.bodipure.nl

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen