Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De lijm is zeer krachtig en behoudt zijn hechting ongeveer 8 weken. Glue C is vergelijkbaar met de ultra bonding lijm. De substantie is iets plakkeriger en heeft een langere droogtijd, maar met minder dampen en daardoor uitermate geschikt voor mensen die snel irraties aan de ogen hebben. De nieuwe verbeterde formule biedt een uitstekende weerstand tegen hitte en oliën op de wimpers. Kan irritatie veroorzaken bij de ogen, neus of huid, maar is minder gevoelig dan de sterkere lijmen in ons assortiment. Alleen voor professioneel gebruik. Slechts een kleine hoeveelheid lijm volstaat.

Gedurende 1 minuut krachtig schudden voor gebruik. Bewaar de lijm in de koelkast of ergens waar het koeler is dan de normale kamertemperatuur voor langere houdbaarheid. Gedurende 1 minuut krachtig schudden voor gebruik. Bewaar de lijm op normale kamertemperatuur voor langere houdbaarheid en optimale sterkte.

Product is vervaardigd met de hoogste kwaliteit medisch goedgekeurde ingrediënten en voldoet aan de medische ISO normen.

  • droogtijd: 8 seconden
  • houdbaarheid: 2 tot 3 maanden na opening
  • Inhoud: 10ml

* de prijs van dit product bedraagt €37,44 excl. BTW. Verkrijgbaar op de Beautybeurs en in onze webshop (www.groothandelbbl.nl)

0

Reacties


Gerelateerde artikelen