Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bio HCG kuur

Een Bio HCG kuur is de laatste jaren erg populair geworden. Het is namelijk makkelijk te implementeren in uw dagelijkse routine. Wanneer u een normaal voedingspatroon hanteert en de Bio HCG kuur hierin gebruikt dan verliest u gemakkelijk gewicht.

Een bio HCG kuur is gebaseerd op het vrouwelijke hormoon HCG dat wordt aangemaakt tijdens de zwangerschap.  Iedereen heeft HCG in het lichaam, echter tijdens de zwangerschap wordt het hormoon HCG in grote hoeveelheden aangemaakt. Dit heeft als functie vetten verbranden, zodat de foetus andere brandstoffen kan gebruiken voor het groeien.

Echter is men erachter gekomen dat als je het HCG hormoon in kleine hoeveelheden toedient dit ook werkt om vet te verliezen.  Zo is de bio HCG kuur ontstaan.

Een Bio HCG kuur duurt 24 dagen. In deze periode kunt u verwachten dat u een aanzienlijk deel van uw oorspronkelijke gewicht verliest. Mits u al onze handleidingen en adviezen opvolgt.

Bio HCG kuur is zoals eerder uitgelegd gebaseerd op de inname van druppels en niet het daadwerkelijke HCG hormoon. Dit gebeurt via de mond en d.m.v. druppels makkelijker kan het niet.

 GA VOOR MEER INFO NAAR: www.mardanti.nl

 

Comments


Gerelateerde artikelen