Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De zuivere producten van Lakshmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze door middel van de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

De producten kunnen tijdens de huidverbeterende schoonheidsbehandeling gecombineerd worden met Ayurvedische rituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker een totaalbehandeling die de stress en drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens de bij de productlijn behorende inscholing van dit zogeheten ‘Lakshmi Beauty Concept’.

Door het aanbieden van deze totaalbehandeling kan je jouw salon zich in de regio profileren, en je kunt jezelf er ook duidelijk mee onderscheiden van collega’s die dit concept niet aanbieden. Het succes van Lakshmi zal ook het succes van jouw bedrijf zijn, en met de vakkennis en de juiste ondersteuning van Lakshmi heb je de pijlers voor een succesvol bedrijf in handen.

 

 

VOORBEELDEN VAN ENKELE UNIEKE LAKSHMI BEHANDELINGEN 

 

– ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING. Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

 

– TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN Hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

 

– VATA-PITTA-KAPHA BEHANDELING. Drie speciale behandelingen en massages aangepast aan de verschillende huidtypes, gecombineerd met de bijpassende natuurlijke en biologische gecertificeerde producten.

Drie specifieke en unieke behandelingen aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: 'Vata' staat voor droge huid, 'Pitta' voor de gevoelige huid, 'Kapha' voor de vette en onzuivere huid. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘unieke’ beleving van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

 

– TIMELESS BEAUTY CUPPING BEHANDELING. Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.  

 

Meer te weten komen over de filosofie van Lakshmi ? We zijn te vinden onder standnummer: 1/132 – Alvast tot op de beurs , Team Lakshmi. 

 

Comments


Gerelateerde artikelen