Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Kijk je er ook al naar uit? Je actuele vakkennis verbreden, collega’s uit de branche ontmoeten, de laatste trends en noviteiten spotten, demonstraties bijwonen van de nieuwste technieken, deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en niet met lege handen naar huis gaan? Natuurlijk hebben we het over Beauty Trade Special, het vakevent dat je niet mag missen! Op 7, 8 en 9 april bruist de Jaarbeurs in Utrecht weer van de activiteiten en dat wil je niet missen!

Je wilt na je beursbezoek niet het gevoel hebben dat je iets heb gemist. Daarom lanceerde de organisatie de superhandige gratis Beauty Trade Special-beursapp. Alle voor jou relevante beursinformatie heb je zo binnen handbereik. In de app vind je alle informatie over het event, zoals de agenda, sprekers en standhouders. Met deze app wordt je bezoek aan Beauty Trade Special nog leuker! Bestel dus direct je tickets en download daarna meteen de Beauty Trade Special app op je smartphone.

Alles bij de hand, handig die app!

Hij is echt superhandig, die gratis Beauty Trade Special-beursapp. Als je inlogt, heb je bijvoorbeeld meteen al je praktische zaken bij de hand, zoals je e-tickets. Dan hoef je die niet meer te zoeken of mee te nemen. Ook kun je in de app aangeven naar welke lezingen je zou willen. Je krijgt dan een berichtje voordat ‘jouw’ lezing begint om te voorkomen dat je hem misloopt of te laat komt. Verder vind je in de app de complete beursplattegrond, waarop je makkelijk kunt inzoomen. Zo vind je gemakkelijk de weg naar alle stands of activiteiten van jouw keuze. Bovendien voorziet de app je van meest actuele info!

Gebruik de app en maak kans op mooie prijzen

De speciale event app is persoonlijk en wordt direct voor je aangemaakt, nadat je je bezoek hebt geregistreerd. Zo ben je dus direct op de hoogte van alle ins en outs van het event en kun je je eigen persoonlijke programma samenstellen. Maar je kunt nog meer met de app! Tijdens de beurs kun je namelijk via de app je stem uitbrengen voor de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year. Daarmee maak je kans op aantrekkelijke prijzen, waaronder kaarten voor de feestelijke gala-avond rond de uitreiking van de Beauty Awards 2018 op 22 april. Dus wil je daarbij zijn, breng dan vooral je stem uit!

Bestel je tickets en download de app

Verzeker jezelf van voordelige toegangskaarten en vele leuke extra’s door online je ticket(s) te bestellen. Via deze link kun je gemakkelijk je toegangskaart(en) via je KvK-nummer of via een kortingscode bestellen. De gratis app vind je in de Play Store en de App store. Download hem meteen zodra je je beurstickets binnen hebt. In dezelfde mail waarmee je je tickets ontvangt, staat jouw persoonlijke, unieke code. Met die code kun je inloggen op de app. En geen zorgen, want in de Jaarbeurshallen is gratis wifi, dus kun je de BTS-app naar hartenlust gebruiken!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen