Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty2Buy belooft een topper van een vakbeurs te worden! Er zijn zoveel verschillende standhouders uit diverse landen met een enorm breed aanbod. Bruisend, innovatief, professioneel en vooral fijn inkopen doen, dat is waar Beauty2Buy voor staat. Hierbij vast een greep uit de mooie beursaanbiedingen die je kunt verwachten!

DS V-LINE is de leverancier van de orginele collageendraden uit Istanbul. Al 4 jaar op de markt en in 53 landen werkt men met distributeurs. Het bedrijf werkt uitsluitend volgens een protocol en door heel de Benelux hebben zij opleidingscentra. Alle trainers zijn gespecialiseerd in huidverbetering in welke vorm dan ook. Collageendraden is een holistische manier van huidverbetering. Schrijf je tijdens de beursdagen in voor een training met orginele collageendraden voor € 1350,- en ontvang GRATIS een mixbox meso serum ter waarde van € 185.-.

Lanette Medical Beauty is gespecialiseerd in non-invasieve behandelingen. Deze behandelingen maken het verschil zonder operatie. Lanette biedt producten aan voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetische artsen. Met de Skin Expert Academy specialiseren zij de beautyprofessional verder in non-invasieve behandelingen. Lanette is exclusieve distributeur van BCN Instituut, Selenia Italia, Medixa, Sisneo en AAMS met o.a. de Ultim en Concerto Mesogun. Perfect Skin Face van Selenia Italia is een innovatieve anti-aging gezichtscrème. In de crème zitten nanopigmenten die de tint van de huid egaliseert. Na het opbrengen van de witte crème verandert de kleur geleidelijk tot de tint van de huid, wat een stralende en dekkende finish geeft! Bij afname van minimaal twee stuks, ontvang je maar liefst 10% korting!

Gezondheid en vitaliteit bevorderen is de drive van Novaro Pharma, specialist in Health & Nutrition. Als groothandel in natuurlijke en biologische, therapeutische en lichaamsverzorgende producten, kiezen zij voor kwaliteit, het hoogst haalbare orthomoleculaire niveau, natuurproducten en duurzaamheid. Op de stand hebben zij diverse aanbiedingen, waaronder: Gezichtsverzorging Startpakket met gratis testers, samples, planknavigatie, cosmetica systeemkaart en lippenbalsems of Gezichtsverzorging Promotiedisplay: 4×4 Fluids en Crèmes, gratis testers, samples, systeemkaart of
Gezichtsverzorging met Bodycare, bestaande uit Face Care plus Body Oils, Lotions, Deo’s en Lippenbalsem.

Maak bij DALTON marine cosmetics kennis met de fantastische producten en enthousiaste DALTON collega’s. Tijdens de beurs wordt de MF900+ uitvoerig gedemonstreerd en jij kunt dit persoonlijk ervaren. Interesse? Laat het weten! Dit kan per e-mail (office@pelsch.nl) en vermeld daarin de volgende gegevens:

– Betreft behandeling MF900+
– NAW praktijk/salon + contactpersoon
– Gewenste dag (za, zo of ma)
– Te behandelen huidtype (bijvoorbeeld rijpe, acne, couperose)

Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt door DALTON COSMETICS NL-PELSCH. Je bent van harte welkom om de stand (4.A130) te bezoeken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen