Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Beauty Trade Professionals in mei is Greet Hoedeman gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt hiermee Ralf van Houts op die na 9 jaar afscheid neemt als bestuurslid. Naast de voorzitterswissel trad Jan Zwoferink – directeur en eigenaar van Webecos – toe tot het bestuur.

De nieuwe voorzitter Greet Hoedeman, eigenaar en oprichter van Beauty Injection, is ruim vijftien jaar lid van Beauty Trade Professionals en was het afgelopen jaar reeds actief als vicevoorzitter. Haar streven is om de BTP verder uit te bouwen als merk en elke ondernemer in de Uiterlijke Verzorging te laten weten wat BTP is.  “De  BTP is met circa 60 leden een vereniging van serieuze leveranciers, waar de schoonheidsspecialist, nagelstylist en pedicure, met een veilig gevoel inkopen kan doen, alleen zijn deze doelgroepen zich hiervan nog niet voldoende bewust  en daar ligt een schone taak. Daarvoor moeten nog wel enkele stappen genomen worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken”, aldus Hoedeman. 

De voorzitterswisseling vond plaats omdat de bestuursperiode van Ralf van Houts ten einde liep. Ralf van Houts heeft meerdere functies bekleedt in de afgelopen periode waarvan het laatste jaar het voorzitterschap. Mede dankzij zijn inzet groeide de Beauty Trade Professionals uit tot wat het nu is. De aanwezige BTP-leden dankten hem tijdens de vergadering hartelijk voor zijn inzet en de gedrevenheid waarmee hij heeft bijgedragen om de Beauty Trade Professionals een “gezicht” te geven.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen