Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Niet alleen wanneer we in de zon liggen of op een ski-piste staan heeft onze huid bescherming nodig. Dagelijks wordt onze huid blootgesteld aan UV-stralen die schadelijk zijn voor de huid. Dermalogica wil haar consumenten graag bewust maken van het gezondheidsvoordeel dat een dagelijkse bescherming met zich meebrengt en heeft daarom Protection 50 sport SPF 50 met oleosome technologie ontworpen. Daarnaast heeft Dermalogica After Sun Repair. Beide producten maken deel uit van het Daylight Defense systeem, speciaal ontwikkeld voor alledaagse bescherming van de huid tegen blootstelling aan zonlicht. De crèmes makkelijk in gebruik en geschikt voor lichaam en gezicht. 

Protection 50 sport SPF 50 is een rijke crème die anti-oxidanten bevat om de huid te beschermen en lipide-rijke oleosome microsferen gebruikt om zonbescherming een boost te geven, waardoor de huid optimaal beschermt wordt (SPF 50!). De formule bevat Zoethout-extract om huidirritaties te verminderen en Hyaluronzuren hydrateren de huid zonder deze vet te maken. Fan van (water)sporten? Dan is dit product zeker een must-have, want het product is water-resistent tot 40 minuten. 

De After Sun Repair vermindert roodheid direct en werkt verkoelend vanwege de verzorgende ingrediënten zoals kamille, kruidnagel, komkommer, peper, lavendel en yucca. Deze verzachtende crème bevat bovendien extracten van de Japanse els, die vrije radicalen buiten houdt en bijdraagt aan het herstellend vermogen van de huid.  

Comments


Gerelateerde artikelen