Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Sinds corona is niets meer hetzelfde of vanzelfsprekend en de voorspellingen zijn dat we afstevenen op een tweede golf. Iedereen probeert na de lockdown die we hebben gehad het ‘gewone leven’ weer op te pakken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Het dringende advies om in ons contactberoep een mondkapje te dragen. Daarnaast regelmatig handen wassen en blijft de ook 1,5 meter essentiëel – juist nu het aantal besmettingen in rap tempo weer toeneemt. Ongetwijfeld heb je in je salon of praktijk al de nodige hulpmiddelen om coronaproof te kunnen werken. Met deze social distancing hulpmiddelen ben je nog veiliger aan het werk!

Ongetwijfeld gebruik je al alle denkbare persoonlijke beschermingsmiddelen voor jou en je klant, maar heb je ook gedacht aan producten die ondersteunen bij het veilig herindelen van een wachtruimte, een werkplek of de receptie? Denk ook aan producten die helpen bij het aangeven van duidelijke looproutes of het verzorgen van goed zichtbare informatieverstrekking.

Scheidingssysteem
Gemeenschappelijke ruimtes, zoals een wachtruimte, werkruimte, garderobe of receptie, moeten in veel gevallen opnieuw worden ingericht om voldoende afstand te kunnen houden. Echter, daarmee wordt de capaciteit van een ruimte wel enorm verkleind, wat niet altijd werkbaar is. Dankzij de toepassing van protectieschermen kan toch een hoge mate van bescherming worden geboden, zowel staand als zittend, ondanks dat de fysieke afstand kleiner is dan 1,5 meter.

Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. Van een verrijdbaar vrijstaand vloerscheidingspaneel van ruim 2 meter hoog tot een bureauscheidingswand die met speciale klemmen vrijstaand op een bureau of tafel bevestigd kan worden. Dankzij een modulair systeem zijn er eenvoudig verschillende opstellingen te maken door meerdere schermen naast elkaar of in een hoek aan elkaar te verbinden. Qua materialen kun je denken aan vilt, acryl of pvc. De vilten scheidingswanden garanderen extra privacy en kunnen ook worden gebruikt voor het bevestigen van mededelingen. De transparante protectieschermen zijn eenvoudig schoon te maken en laten niet alleen licht door, maar bieden ook de mogelijkheid voor duidelijke communicatie.

Maak je boodschap zichtbaar
Clicklijsten helpen je bij efficiënte communicatie van bijvoorbeeld veiligheidsprotocollen en looprichtingen. Dankzij een anti-reflecterende pvc-laag die veel clicklijsten hebben, zorg je voor een goede zichtbaarheid van mededelingen en looproutes. Ze zijn verkrijgbaar op een standaard (in hoogte verstelbaar), voor aan de muur of gewoon voor op de balie. De clicklijsten die in de meeste gevallen een aluminium frame hebben, maken het mogelijk om eenvoudig een poster of boodschap te wisselen. Zo wordt het voor zowel jouw werknemers als klanten een stuk eenvoudiger om je aan alle protocollen te houden en kan iedereen nog veiliger aan het werk!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen