Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beleef Beautyspot.nl trade edition met al je zintuigen!

Morgen is het zo ver; dan gaat de Beautyspot.nl trade edition van start. Tijdens de beurs kun je nieuwe merken en leveranciers leren kennen, inspiratie opdoen, en lezingen en presentaties bijwonen. Zo’n beursbezoek kan best vermoeiend zijn. Daarom hebben wij een aantal fijne elementen aan de beurs toegevoegd, zodat je tussendoor even heerlijk kunt ontspannen en opladen!

Tijdens de Beautyspot.nl trade edition kun je op de stands drie dagen lang veel informatie tot je nemen over nieuwe producten en behandelingen. Tijdens de presentaties en lezingen worden interessante en leerzame onderwerpen behandeld. Wil je tussendoor even bijtanken? Bezoek dan kostenloos de Foot Fish Spa, de Spa Capule en de Zuurstofbar op de centrale boulevard. Kom even heerlijk tot rust om weer genoeg energie op te doen om je te laten verrassen en te verwonderen op de beurs. En wie weet doe je tijdens het ontspannen nog meer nieuwe inspiratie op en is zo’n Foot Fish Spa, Spa Capsule of Zuurstofbar een ideale toevoeging voor jouw salon!

Foot Fish Spa

De Foot Fish Spa is een natuurlijke schoonheidsbehandeling, waarbij kleine Garra Rufa-visjes het lichaam ontdoen van dode huidcellen. Het resultaat: een opvallend zachte huid en een unieke en ontspannende beleving. De mobiele Fish Spa is een echte eyecatcher en maakt deze unieke ervaring op iedere locatie mogelijk, dus ook in jouw salon! In de mobiele Fish Spa wordt alleen gebruik gemaakt van originele Turkse (Kangal) Garra Rufa-vissen.

Spa Capsule

Laat je lekker masseren in de Spa Capsule! Deze massage onderga je met je kleren aan. Neem plaats in de capsule en ga ontspannen liggen. Terwijl de Spa Capsule langzaam dicht gaat, geniet je van relaxte muziek via een hoofdtelefoon. Vervolgens onderga je een complete lichaamsmassage met behulp van 28 stralen warm water. Door de unieke techniek blijf je helemaal droog. Tijdens de massage komen er diverse heerlijke geuren vrij. Op deze manier worden vier van de vijf zintuigen geprikkeld (zien, horen, ruiken en voelen). Na vijf tot tien minuten is de massage afgelopen en stap je herboren de Spa Capsule uit.

De voordelen van de Spa Capsule:

 • Versoepelt stijve spieren
 • Verbetert flow, lymfe- en bloedcirculatie
 • Versnelt fysiek herstel
 • Verbetert de flexibiliteit
 • Verhoogt het endorfinegehalte
 • Verlicht rug- en nekpijn
 • Zorgt voor een ontspannen en correcte houding
 • Geeft een gelukkig gevoel

Zuurstofbar

Wil je even helemaal opladen? Onderga dan in tien minuten een zuurstofsessie in de Zuurstofbar! De Zuurstofbar is voorzien van zuurstofconcentrators, die in de bar zijn weggewerkt. Deze apparaten filteren de aanwezige lucht in de ruimte en laten alleen zuurstof door. Lucht bestaat normaal uit 23 procent zuurstof, aangevuld met stikstoffen en andere gassen. Door de filtering van de zuurstofconcentrators wordt het zuurstofpercentage verhoogd naar 90 procent. Deze lucht wordt vervolgens naar de aromastations, die op de bar staan, gepompt. De aromastations bevatten vier flesjes met gearomatiseerd en gedemineraliseerd water. Ieder flesje heeft haar eigen kleur en haar eigen aroma. De zuurstof wordt door deze flesjes gepompt en via een headset naar je neus geblazen. Op deze manier inhaleer je niet alleen de schone zuurstof, maar ruik je ook nog eens de heerlijke etherische aroma’s. Deze aroma’s zijn 100 procent natuurlijk en zijn goed voor onder andere luchtwegen en gesteldheid. Bovendien is de Zuurstofbar hygiënisch, omdat er gebruik gemaakt wordt van headsets in plaats van neusslangetjes. De Zuurstofbar heeft een futuristische design, een hoge entertainmentwaarde en is verkrijgbaar in verschillende formaten.

De effecten van een sessie (tien minuten) in de Zuurstofbar:

 • De zuurstoftoename zuivert de longen en herstelt het lichaam
 • Versterkt de concentratie, alertheid, het denkvermogen, immuunsysteem en het geheugen
 • Kalmeert de geest en stabiliseert het zenuwstelsel
 • Herstelt het lichaam snel na een lichamelijke inspanning
 • Geeft een natuurlijke remedie tegen katers
 • Bevordert de spijsvertering
 • Herstelt de spieren na een krachtinspanning
 • Zorgt voor een goede nachtrust

Comments


Gerelateerde artikelen