Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Goed nieuws voor uw klanten met huidproblemen met een ontstekingscomponent zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie. In de strijd tegen antibioticaresistentie wordt Staphefekt, het actieve bestanddeel van alle Gladskin producten, gezien als een grote doorbraak.

Op 5 november in Londen tijdens de conferentie “Antibiotic alternatives for the new millennium” presenteerde arts – microbioloog Dr. Herpers onderzoeksresultaten van Staphefekt, het werkzame enzym in de Gladskin producten. En dat werd wereldnieuws. Staphefekt doodt namelijk ook de antibioticum resistente Staphylococcus aureus-bacteriën.

De S. aureus-bacterie veroorzaakt of verergert de meerderheid van alle ontstekingen op de huid. Het aanpakken van uitsluitend deze bacterie kan belangrijke verlichting bieden bij acnéeczeemrosacea en huidirritatie.

De Nederlandse en internationale pers pakte het nieuws over de belangrijke doorbraak direct op, van NPO Radio 1 tot de Elsevier en nog meer. Ook huidspecialisten praten mee over Gladskin!

Comments


Gerelateerde artikelen