Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meta Therapy van Dermatude is een behandeltechniek waarmee met een naaldmodule onzichtbare micro-perforaties in de huid gemaakt worden. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy. De naaldmodule garandeert een gelijkmatige diepte van alle naaldjes. De huid begint onmiddelijk collageen en elastine te produceren om deze micro-perforaties te repareren. De behandelmethode is geschikt voor huidverbetering, skin rejuvination en rimpelbehandeling. Al bij de 1e behandeling is er direct zichtbaar resutaat. Na de behandeling vertoont de huid enige roodheid die binnen enkele uren verdwijnt. Klanten kunnen de dagelijkse activiteiten weer hervatten hervatten of op het werk verschijnen.

De naaldlengte is zeer bepalend voor het optimale effect van de gezichtsbehandeling. Bij Meta Therapie wordt geperforeerd door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd zonder risico op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel.

Meta Therapy kan uitgevoerd worden in elke salon en naast elk huidverzorgingsmerk.  Feitelijk wordt een puur natuurlijk proces in gang gezet door de huid zelf. Daarnaast worden werkstoffen toegevoegd in de vorm van vitamine-cocktail of hyaluronzuur om het natuurlijk proces te versterken. De huid wordt strakker, krijgt meer stevigheid en elasticiteit, rimpels verminderen en poriën verkleinen

Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren. Specifieke behandelingen worden uitgevoerd met de 9-punts naaldmodule voor behandeling van diepere rimpels en de 7-punts naaldmodule voor behandeling van de fijne lijntjes. Hierbij wordt met een speciale techniek de huid onder de rimpel geactiveerd.

Bekijk hier een demonstratie van Meta Therapy op de Beauty Salon Dimensions 2014

 

Comments


Gerelateerde artikelen