Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ook zo genoten van alle lekkere hapjes tijdens de feestdagen? Start het nieuwe jaar met een schoon lichaam. Verwijder met de SanaSlank Detoxkuur alle overtollige suikers en vetten uit je lichaam en voel je weer fit en energiek.

Detoxen is de trend in Amerika en ook in Nederland is er steeds meer vraag naar. Detoxen biedt veel voordelen. Zo zorgt het voor meer energie en fitheid en is er bij huidproblemen in veel gevallen een verbetering zichtbaar. Met de detoxkuur van SanaSlank kun je het lichaam in 13 dagen van alle gifstoffen ontdoen.

Lichaam vol gifstoffen
I
n onze huidige Westerse wereld worden we overladen met voedsel. Door ons ongezonde eetpatroon met veel dierlijke eiwitten, suiker, verzadigde vetten en giftige stoffen, zoals alcohol en bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, zit het lichaam vol met gifstoffen. Het lichaam kan slechts beperkt giftige stoffen verwerken, opslaan en verwijderen. Wanneer te veel van deze stoffen in het lichaam achterblijven worden, vooral, de darmen en de lever zwaar belast. Dit kan leiden tot hoofdpijn, een beslagen tong, een verstopte neus of overmatige lichaamsgeur. Stress verergert dit proces. Door stress kan het lichaam niet langer op de juiste manier functioneren waardoor gifstoffen nog meer ophopen.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen