Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We hebben supergoed nieuws: Beautyspot zal een volledige upgrade ondergaan. Jouw vaste plek voor beautynieuws uit het brede vakgebied krijgt een enorme upgrade! 

We gaan ons deze zomer buigen over alles wat we nieuw willen hebben, wat we juist willen behouden aan het platform en op welke wijze dit digitale vakblad nog beter kan werken voor jou als beautyspecialist. 

Analyse, design en techniek
Wat je doet, moet je goed doen en daarom nemen we de tijd om Beautyspot.nl te upgraden.  Samen met de juiste experts hebben we eerst goed gekeken naar wat de wensen zijn en duiken we nu in alle data en analyse. Design en techniek zullen deze zomer daarna aanhaken en dat kan het bouwen van de gloednieuwe Beautyspot daarna beginnen. 

Roept u maar!
We vragen je natuurlijk vaker om je mening (immers, we maken die platform voor jou als lezer) en ook nu doen we een beroep op jouw. Hoe ziet jouw ideale Beautyspot eruit? Een digitale enquete  in je mailbox, zal je deze zomer vragen om je mening over allerlei Beautyspotzaken. Kun je niet wachten om je mening vast te delen? Stuur dan een mail naar redactie@beautyspot.nl of laat jouw gouden tip achter op de site of op facebook. 

Wat merk jij ervan?
Het volledig upgraden van de site zal voornamelijk achter de schermen gebeuren, maar we houden je op de hoogte met sneak peaks en zullen af toe wat zaken testen. Je merkt er als lezer verder nog niet heel veel van. We zullen ook in de zomer artikelen blijven plaatsen vanuit de redactie en onze vakexperts en columnisten. 

Comments


Gerelateerde artikelen