Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl bruist. Dit najaar komt Beautyspot.nl ook tot leven tijdens een live edition, een inspirerende, fysieke ontmoetingsplaats waar de professional een voorsprong kan pakken. Het event beslaat 2 gedeelten. In het gedeelte Beauty2Inspire staat inspiratie opdoen, demonstraties met specifieke thema’s, netwerken en uitwisseling van kennis centraal. In het Beauty2Shop deel is alle ruimte om aankopen te doen. De Beautyspot.nl live edition vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Het merk Beautyspot.nl is inmiddels zo sterk dat we naast een printedition ook met een live edition willen komen”, aldus Meta Coenen, brand manager Beautspot.nl. “Ons platform wordt gedragen door bijna 10.000 actieve Beautyspotters die de behoefte hebben om elkaar niet alleen virtueel, maar ook live te ontmoeten. We hebben gekeken naar ontwikkelingen in de markt en naar de wensen van beautyprofessionals en leveranciers. Door twee Jaarbeurskrachten te bundelen – Beautyspot.nl als online en de Jaarbeurs als fysieke ontmoetingsplaats – kunnen we een allesomvattend concept neerzetten. De Beautyspot.nl live edition biedt een podium voor de hele professionele beautybranche. Met dit nieuwe concept sluit Jaarbeurs aan bij de wens van de beautyprofessional die bij wil blijven”.

Twee delen

“Het nieuwe concept ligt geheel in lijn met Beautyspot.nl, het online platform van Jaarbeurs voor de beautybranche”, aldus Audrey Wilschut, verantwoordelijke voor de organisatie van het Live Event bij Jaarbeurs. Het meest in het oog springend, is de scheiding tussen twee delen: Beauty2Inspire en Beauty2Shop. Beautyprofessionals die bij willen blijven willen demonstraties zien, leveranciers ontmoeten en geïnspireerd worden. Dat is allemaal te vinden onder de noemer Beauty2Inspire. Er zullen veel nieuwe behandelingen gedemonstreerd worden en bekende sprekers uit de branche zullen de bezoekers verrassen met presentaties die stuk voor stuk aansluiten op de actualiteit. In een speciale Beauty VIP-lounge kunnen leveranciers en beautyprofessionals elkaar ontmoeten. Alles is erop gericht om de beautyprofessional op een hoogwaardig niveau te inspireren en informeren.

Voor het Beauty2Shop deel is een duidelijke keuze gemaakt. 94% van de professionals heeft aangegeven regelmatig aankopen te doen op de beurs. Vandaar dat verkoop zeker een rol speelt, maar nu in een apart deel.

De komende maanden zullen we jullie verder informeren over het programma en de speciale acties voor Beautyspotters. Blijf ons dus volgen voor het laatste nieuws van de Beautyspot.nl live edition.

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen