Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met de collageen maskers van BeautyFace is een nieuw tijdperk in collageen treatments aangebroken. Het toegepaste marine collageen is het hoogstwaardige en meest huididentieke collageen dat verkrijgbaar is voor huidverbetering. Door een unieke hydrolyse en de maskervorm, trekt het marine collageen tot in de diepere huidlagen. Na 20 minuten ervaar je een verdikking en versterking van de huid. Na een kuurverband van 5 tot 6 maskers is een rejuvenation effect merkbaar. De werking van de toegepaste collageen deeltjes is tot 10 x sterker dan in een standaard crème masker.

Waar sommige leveranciers 1 of 2 gevriesgdroogde collageen vliesmaskers in het assortiment aanbieden, kun je bij BeautyFace uit maar liefst 12 soorten kiezen die in hoogwaardige serum voorgedrenkt zijn. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit 9 soorten voor de verkoop (light versies) en werk je met b.v. 6 oogmaskers uit hetzelfde marine collageen.

Kortom, ben je op zoek naar een innovatieve en transdermale collageen behandeling om je klanten en je salon mee te helpen? Neem contact op met ons en we bezoeken je salon om de bijna 60 maskers van de BeautyFace collectie eens nader toe te lichten. Met zekerheid zit er ook iets voor je instituut bij.

www.bfmasks.com

BeautyFace maskers bevatten geen conserveringsmiddelen maar zijn allemaal individueel verpakt. Bevatten geen chemische geur en kleurdstoffen, geen SLS, geen PEG en zijn niet comedogeen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen