Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Standaard geproduceerd katoen blijkt méér en méér een milieubelastende grondstof. Het kweken ervan vereist veel water, ruimte, energie, mensenhandjes en chemische behandeling voor o.a. de toepassing in de cosmeticabranche als basis voor maskers. En de levensduur van uiteindelijk één katoenen gezichtsmasker in een salon treatment? Maximaal 20 minuten.

Het basis materiaal voor bananenkatoen wordt redelijk eenvoudig mechanisch gewonnen en is GOT goed gekeurd (Global Organic Textile Standard).  Bijkomend voordeel: het grotere vermogen van de bananenvezel om meer vocht op te nemen en het bovendien ook weer versneld vrij te geven vanwege de open structuur. (meer serum past dus in het masker en door het versneld afstaan in de huid tijdens een behandeling heb je een iets kortere inwerktijd). Naast beauty resultaten is time ook money in een salonbehandeling.

De verkozen grond- en werkstoffen maken deze maskers tot biologische, niet op dieren geteste, conserveringsvrije producten. Deze “one use” verpakkingen zijn  luchtdicht verpakt en behoeven daarom geen enkele vorm van conservering.

Alle Intellingent Skin Therapy maskers hebben een intense vochtherstellende werking en zijn individueel op het huidtype van salonbezoekers op dat specifieke moment te selecteren. De huid van een klant zal in de loop van het jaar en seizoenen om verschillende werkstoffen vragen. Vandaar een selectie uit 16 soorten én 2 specifieke mannenmaskers waarvan er 300 stuks gratis verdeeld worden op MEN SQUARE tijdens de beurs.

GENOMINEERD VOOR "PROFESSIONAL PRODUCT OF THE YEAR 2017".

STANDNUMMER  1.L.070 BEAUTYFACE TRADING

Comments


Gerelateerde artikelen