Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

COLLAGEEN HYDROGEL LIP MASK

 

 4 intense natural collagen lip masks

Wist je al dat een hydrogel 400 keer meer vocht kan opnemen dan haar eigen gewicht? En dat alleen een natuurlijke hydrogel in staat is om dit vocht ook weer af te staan? BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke hydrogel, en dat is uniek vergeleken met veel andere maskers.

Wij beloven je een natuurlijke collageen hydrogel aan te bieden. BeautyFace collageen hydrogel is de beste vochtverdeler ooit. 

Mede door de “warming chrystal technology” die samenwerkt met je huidtemperatuur; je poriën gaan hierdoor open, actieve werkstoffen worden in de diepere huidlaag opgenomen en het herstelt de huidbarrière. 

 Het belangrijkste effect van collageen hydrogel is herstel van de huidstructuur en aanvulling van tekorten aan collageen proteïnen vanwege je leeftijd (verlies aan collageen betekent een dunnere,  minder flexibele huid met lijntjes en rimpetjes). 

Zien is geloven in deze. Maar met onze niet goed geld terug garantie hebben wij nog nooit iemand teleurgesteld.  Kijk ook op onze Facebook pagina voor enkele voor/na foto's van jullie collegae en onze relaties.

 

 

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen