Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op verzoek nu in het assortiment opgenomen: Aloë Vera Marine Collageen Professional masker. Vanaf nu al in de BeautyFace web shop verkrijgbaar. 

BEAUTYFACE ALOË VERA EXTRACT
Verzachtend, vocht herstellend, versterkend, beschermend.

Voor alle leeftijden
Onrustige huidtypen
Na zonnebrand
Ná mechanische treatment als rustgevend masker

Aloë is het grote bewezen wonder van de natuur; verzachtend, helend, versterkend, beschermend. Samen met een boost aan de collageen en elastine vezels is het de ideale partner voor alle huidtypen. De oude Grieken wisten Aloë Vera al op waarde te schatten en het blijkt keer op keer een onmisbare partner in cosmetica. Zelfs in de medische wetenschap groeit de kennis ieder jaar over de wonderbaarlijke werking van deze klassieke evergreen.

Het door BeautyFace toegepaste luxueuze marine collageen is 3000 x kleiner dan lichaamseigen collageen en komt mede hierdoor tot in de extra-cellulair huidlaag bij de jongste cellen. Het Aloë Vera collageen masker maakt onderdeel uit van 13 verschillende soorten Marine Collageen salonmaskers die allen voor 99,6% op natuurlijke basis geproduceerd worden.

Voor je inkoop bij BeautyFace bezoek je eenvoudig en snel de web shop 24/7 geopend maar voor professionals only! Een inlogcode ontvang je door ons een mail te sturen met de naam van je salon en KvK of website gegevens.

Comments


Gerelateerde artikelen