Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MASKER MET AARDBEIEN EN YOGHURT EXTRACT

LIMITED EDITION

Summer starts NOW! Dus tijd om onze summer surprise te lanceren. Wij hebben de hand kunnen leggen op een gelimiteerde hoeveelheid BeautyFace YOGHURT/AARDBEIEN maskers (Intelligent Skin Therapy). Vanaf nu leverbaar. De oude Romeinen deelden aardbeienplanten al geneeskrachtige eigenschappen toe. De Fransen, Spanjaarden en Engelsen zijn meer dan belangstellend over de antioxidant in het fruit van de aardbeien en de plant. Lopende onderzoeken bevestigen: heilzame werking, positieve effecten op het metabolisme en een beschermende werking op cellen en zelfs de bloedvaten. Yoghurt bevat een lactic acid met huid verbeterende en huid verstevigende eigenschappen. Dit effect is al merkbaar na de eerste behandeling. Het resulteert in een frissere uitstraling van de huid. Ideaal na een dag intensief zonnebaden of een intensieve massage treatment in de salon.

BeautyFace Intelligent Skin Therapy masker  is een geconcentreerd cocktail van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong (99,6% natuurlijk, geen PEG, geen conservering, geen chemische geur rof kleurstof).       In de vorm van een kant en klaar doordrenkt, eco friendly bananenkatoen gezichtsmasker. Dankzij de zorgvuldige compositie van de ingrediënten voor een gespannen en gestresste  huid zoals aardbeien en yoghurt extract krijgt de huid haar soepelheid en rust terug,  krijgt een egaler oppervlak en voelt fluweelzacht. 

Al na het eerste gebruik is de huid zichtbaar opgeknapt, wordt gladder, delicater, egaler. De unieke formule in combinatie met het eco friendly bananen katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien. De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een  optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

ACTIVE INGREDIENTS: STRAWBERRY EXTRACT, YOGURT, LACTIC ACID

INGREDIENTS INCI: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, BUTRYROSPERMUM PARKI BUTTER, PRUMUSAMYGDALUS DULCIS OIL, YOGURT EXTRACT, LACTIC ACID, AGARIA VESCA (STRAWBERRY) EXTRACT, COLLAGEN, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) FRUIT, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXETHYL CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, FRAGRANCE (FROM NATURAL FRUIT & PLANT OIL)

0

Reacties


Gerelateerde artikelen