Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je leest het goed. De zomereditie van de beautybeurs schuift door naar het najaar. De wereld en de beautybranche blijven in de ban van de coronapandemie. Na de wekenlange lockdown mochten vorige week de beautysalons gelukkig hun deuren weer openen. Dat betekent dat de focus nu ligt op uren draaien, mensen mooi maken en genieten van het feit dat je weer je vak kunt uitoefenen. De eerstvolgende beautybeurs zal daarom op 25, 26 en 27 september worden gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Back to Beauty!

Start het nieuwe seizoen met de mooiste merken
In september staan de mooiste merken in de beautybranche weer voor je klaar op een vertrouwde beursvloer als ontmoetingsplek. In de komende maanden zal het nieuwe beursteam van organisator Beauty Trade Professionals het beursconcept voor het najaar neerzetten met een aantrekkelijke combinatie van merken, demonstraties, goede aanbiedingen, productinnovaties, trends en experts die hun kennis delen. Schrijf 25, 26 en 27 september vast in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief op beautyspot.nl om als eerste alle details en laatste ontwikkelingen te horen!

Jaarbeurs als veilige locatie
Onze vaste locatie Jaarbeurs Utrecht is al helemaal klaar voor de beautybranche. Als eerste evenementenlocatie in Nederland ontvingen zij het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa. Kiwa toetste grondig alle maatregelen die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen