Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In één dag je vakkennis helemaal up- to-date
Als er één branche is waarin ontwikkelingen en introducties elkaar in snel tempo opvolgen, dan is het de beauty branche wel. We hoeven jou als professional niet uit te leggen dat bijblijven een must is om in je salon succesvol te zijn en te blijven. Daarom is er op Beauty Trade Special altijd volop aandacht voor het ontwikkelen van je vakkennis. Als je het slim aanpakt, ben je in één dag weer helemaal up-to- date, op de leukste manier die je je kunt voorstellen. Dat alleen al maakt dat je een bezoek aan het beauty event van hét jaar niet mag missen. Bestel daarom nu meteen je tickets! Wanneer je inlogt met je KvK-nummer of een registratiecode via je leverancier of het vakblad betaal je slechts € 16,50 per ticket: https://beautytradespecial.nl/tickets-bestellen.

Jouw perfecte programma
The place to be voor het ontwikkelen van je vakkennis zijn de kennistheaters en het Nagelplein. Experts uit het vak praten je daar bij over de laatste ontwikkelingen, inzichten en producten, via interessante lezingen, presentaties en workshops. Er zijn er maar liefst drie, met een specifiek programma voor schoonheidsspecialisten en andere vakmensen die zich met de huid bezighouden. En alles is gratis! Onze tip: Bepaal van tevoren waar je bij wilt zijn en plan de rest van je bezoek daaromheen. Zo profiteer je optimaal van Beauty Trade Special. Het programma staat nu online!

Wat is er nog meer te doen?
Buiten het ophalen van je vakkennis en het bezoeken van de interessante lezingen, presentaties en workshops is er nog veel meer te doen. Je kunt onder andere alle bestsellers en noviteiten van de exposanten spotten in de speciale ‘zuilengalerij’, bijpraten met vakgenoten op het Ontmoetingsplein en neerstrijken op één van de terrassen voor een fijne lunch of kopje koffie. Daarnaast kun je helemaal losgaan bij het maken van de leukste BTS-beursselfies op de verschillende uitbundig aangeklede spots!

Echt, leuker gaat werken niet worden… Dus aarzel niet bestel nu je tickets!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen