Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het weer buiten was herfstig, maar in de Jaarbeurs hing op het Beauty Trade Festival een nazomers sfeertje. De nieuwe opzet van de najaarsbeurs voor de vakmensen in de beautybranche viel in de goede smaak bij leveranciers en bezoekers.

Tevreden bezoekers en exposanten

In totaal kwamen er over drie dagen 8.324 bezoekers naar Utrecht om de trends voor het najaar in hun vakgebied te zien, inkopen te doen en kennis te vergaren bij alle lezingen. Bezoekers waren zeer tevreden over de sfeer en de aankleding van het beautyfestival, zoals vakbezoeker Kim: “Een leuke en leerzame beurs. Het is erg mooi ingericht en leuke producten!”.  De 130 exposanten waren ook erg tevreden over de kwaliteit van de bezoekers. Door het toegangsbeleid van de organisatie is ook het event in het najaar weer echt een vak evenement zonder consumenten.

Business & Pleasure

De twee vakbeurzen van de branche verschillen van oudsher van karakter en met dit nieuwe najaarsbeautyfestival heeft organisator Marketing Generation, in opdracht van Beauty Trade Professionals, een eigentijdse stempel gedrukt op het beursevent. De najaarsbeurs had een uitgekiende mix aan business & pleasure. Een veelzijdig aanbod van leveranciers, meer dan 40 lezingen en demonstraties per dag voor ieder vakgebied, leuke festivalacts en een breed aanbod aan Food & Drinks. Daarbij is de najaarsbeurs met deze nieuwe opzet in aantal bezoekers en in aantal exposanten aanzienlijk gegroeid. 

Samen met de branche wordt gekeken hoe deze lijn kan worden doorgezet en het nieuwe concept nog verder kunnen laten groeien.

Beauty Trade Special 2018

Voor het voorjaar 2018 staat de Beauty Trade Special weer op het programma, wederom in Jaarbeurs. Op deze traditionele grotere vakbeurs zullen weer vele productlanceringen en innovaties te zien zijn van alle merken. Beauty Trade Special zal worden gehouden op 7, 8 en 9 april 2018 en kent een hoogwaardige uitstraling.

Comments


Gerelateerde artikelen