Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.   De supplementen zijn ontwikkeld door een Nederlands team met onder andere een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beautysupplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, van belang voor de vorming van collageen, dat de huid verstevigt.

Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Specialist naar het juiste advies. De Beauty Supps Specialist die je adviseert, heeft een intensief opleidingstraject tot orthomoleculair huid specialist afgerond. Daarnaast is de specialist als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huid- en algehele conditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

“Eliza is een toppertje! Grote complimenten over het overbrengen van haar (brede) kennis en de manier waarop zij de lessen geeft met veel humor.”

“Ik vind de ontvangst en gastvrijheid en het presentje naderhand SUPER!”

“Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen”.

“Ik beveel de Orthomoleculaire Opleiding aan anderen”.

Voor meer informatie kijk op www.beautysupps.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen