Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Stay positive

Monique zei het al in de 4e editie van De Beauty Professional ” Stay positive”. Gelukkig zijn de maatregelen weer wat versoepeld en zijn de deuren van de salons geopend. Als er iets is wat we de afgelopen periode geleerd hebben dan is het wel om een stap terug te doen en te denken in mogelijkheden. Voor de één ging de trein juist sneller rijden, maar voor de beauty branche kwam de trein plots tot stilstand.  Met een positieve mindset bereik je meer en waarschijnlijk heb je deze periode ook gebruikt om aan je bedrijf te werken. Zoeken naar oplossingen. Beauty professionals gingen een webshop inrichten en online adviezen geven, zodat de klanten thuis hun skin-care routine konden voortzetten. Samen sterk!

Mooie initiatieven

Zo zijn er ook mooie initiatieven ontstaan. Wellicht heb je #zorgvooric op social media en in de landelijke media voorbij zien komen. Hoe mooi is het iets wat letterlijk vanuit het hart ontstaat en lokaal is opgezet, landelijk wordt opgepikt? De actie Zorg voor IC is als dank geboren aan het Meander Medisch Centrum. In dit ziekenhuis lag de man van Sandy van den Brink (initiatiefneemster) op de IC afdeling in coma na zijn hartstilstand. Hij zal de overhandiging doen aan een IC medewerker die hem persoonlijk heeft verzorgd in deze periode. De eerste cadeaubonnen worden 17  juni overhandigd aan het Meander Medisch Centrum. De rest van de cadeaubonnen zullen na 30 juni aan de overig aangesloten ziekenhuizen worden overhandigd.

Dank

Speciale dank voor het belangeloos maken van de website. Deze is ontworpen door Reclame bureau CRC in Leusden. Ludwig Bruins van Double Motion in Lelystad voor het belangeloos beschikbaar stellen van grote ledschermen langs de snelweg door heel Nederland. Ook zij gunnen onze zorghelden een rust moment.

 

 

Aanmelden

Het is fantastisch om te zien hoeveel schoonheidssalons verspreid over heel Nederland zich belangeloos aanmelden om de IC verpleegkundigen te bedanken voor hun geweldige inzet. Veel beauty professionals hebben cadeaubonnen gedoneerd voor de zorgverleners die het heel zwaar gehad hebben.

Het is nog mogelijk om aan te melden. Ga hiervoor naar de website www.zorgvooric.nl of check de FB pagina. Wil je meer weten? Sandy is ook telefonisch bereikbaar op 06-15 14 87 99. Samen sterk!

Vorig artikel LightCatch | Drie onmisbare onderdelen van een geweldige website

 

Zorg voor IC
Zorg voor IC
0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen