Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Al meer dan 20 jaar organiseert Jaarbeurs in het voorjaar de beautybeurs in Utrecht. Ook in 2016 zal de de grootste voorjaarsbeurs voor beautyprofessionals in Utrecht plaats vinden alleen heet deze nu Beautyspot.nl trade edition. Noteer 9, 10 en 11 april 2016 in je agenda en koop nu je alvast je kaarten.

Utrecht: beauty voor de schoonheidsbranche

Er worden regionaal ook diverse beurzen georganiseerd, maar beautyprofessionals uit het gehele land waarderen al jaren de centrale ligging van de beautybeurs in Utrecht. Niet voor niets vinden hier de beautybeurzen in voorjaar en najaar plaats, maar ook de Dag van de Beautyprofessional in en de uitreiking van de Beautysalon Top 100. 

Samen met de vakbeurzen Massagedagen, Beyond Beauty en Health & Healing is de Beautysot.nl trade edtion absoluut de grootste en meest gevarieerde beautybeurs van Nederland. Maar liefst 4 vakbeurzen onder één dak, het grootste aantal deelnemers, bestaande en opkomende merken, de meeste vierkante meters beauty en dat zelfs voor een hele schappelijke toegangsprijs. Dat is pas echt waar voor je geld, 

 Je kunt uiteraard ook gewoon weer met de trein komen. Vanaf het vernieuwde Centraal Station is het maar een paar minuutjes lopen naar de beurs. 

Dagje uit

Sommige beautyprofessionals maken van hun dagje beurs een gezellig dagje uit met collega’s of met het personeel Utrecht heeft een leuk centrum waar je kunt shoppen en er zijn restaurantjes in alle prijsklassen. Sluit de dag af met een avondje spanning in het Holland Casino of bezoek de nieuwe musical Bodyguard in het Beatrixtheater. Voor de bezoekers van de beurs is er zelfs een exclusief VIP arrangement samengesteld.

Jaarbeurs ervaren beursorganisator

We gaan terug naar het begin. Waar Jaarbeurs ooit begon. Opgericht in 1916 om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu bijna 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van Jaarbeurs. Daar zetten wij ons samen dagelijks voor in. We inspireren, motiveren en activeren de handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Want daar ligt onze kracht. 

Thema van de beurs

Dit voorjaar zal de beurs in het teken staan van de 5 zintuigen. Beleef beauty echt! 
Lees meer over ons thema »

Welke exposanten staan er?

Als professional wil je natuurlijk weten wie je allemaal kan bezoeken op de Beautyspot.nl trade edition. Volg de toename aan exposanten hier. Dat is wel zo transparant en goed voor een efficiënt beursbezoek.

Speciaal programma voor scholieren

Dit voorjaar organiseren wij een exclusieve workshop voor scholieren en kunnen zij op de Beautyspot.nl trade edition een speciaal certificaat halen. Lees meer »

Blijf op de hoogte

We zijn nog volop bezig met allerlei leuke beursactiviteiten, boeiende lezingen, goede sprekers en uiteraard de leveranciers die jij wilt ontmoeten. Mis niets en volg alle informatie via:
Facebook »
Volg de evenementenpagina »
Meld je aan voor onze nieuwsbrief »


Tot ziens op 9, 10 of 11 april 2016, Natuurlijk in Utrecht.

Reacties


Gerelateerde artikelen