Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Evelien Leijten is genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie ‘Zakenwonder’ door het magazine VIVA. VIVA’s magazine organiseert dit jaar voor de zevende keer de VIVA400, de lijst met 400 succesvolle en inspirerende vrouwen die het afgelopen jaar een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet. Andere genomineerden zijn onder meer Nikki Plessen, Fajah Lourens en Kim Feenstra.

VIVA400 is een lijst zonder ranking omdat het gaat om onvergelijkbare prestaties van zeer verschillende professionals en hun specifieke onderscheidende competenties.

Beste schoonheidssalon van Nederland 2014

Evelien Leijten maakt zich met haar schoonheidssalon evelien résidence de beauté sterk voor natuurlijke schoonheid, zonder chirurgie of gebruik van fillers. Daarin maakt zij het verschil. Haar visie op beauty bestaat uit een totaalaanpak van voeding, verzorging en levensstijl. In 2014 won ze de Beauty Award voor beste schoonheidssalon van Nederland en in 2015 de LavieSage Award, voor meest winstgevende salon. Eén van haar klanten is Anouk Smulders. Anouk komt al zeven jaar in haar salon.

Evelien Leijten opende zeer onlangs haar nieuwe instituut in Ulvenhout (Breda). Haar zaak behoort tot de top van de Nederlandse schoonheidsinstituten. Over haar nominatie zegt Evelien: “Wat ben ik er trots op om genomineerd te zijn in een nationale verkiezing! Het onderstreept de keuzes die ik gemaakt heb als ondernemer. Ik hoop andere vrouwen ook te kunnen aanmoedigen om hun dromen waar te maken.” 

De 400 vrouwelijke rolmodellen

De lijst van 400 heeft zich de afgelopen jaren bewezen om vrouwen te inspireren een eigen zaak op te richten of toch voor die promotie te gaan. De 400 vrouwen zijn daarmee een rolmodel voor anderen. VIVA-magazine heeft een groot bereik onder jonge vrouwen.

Via een openbare stemactie kan tot 31 oktober 2017 op de website van VIVA op de kandidaten gestemd worden. Op 23 november aanstaande wordt door de jury bekend gemaakt wie de winnaressen van 2017 zijn en wordt de VIVA400 Award in Amsterdam tijdens een feestelijke avond uitgereikt.

Je kunt Evelien steunen door op haar te stemmen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen