Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met hierna nog één dag te gaan, kun je nog steeds prachtige prijzen winnen dankzij de zilver- en bronssponsors van de Beauty Award. Zij hebben namelijk hele mooie prijzen beschikbaar gesteld die je direct kunt toepassen in je eigen salon! En jij kunt hier heel eenvoudig aan mee doen. Zo regent het dus niet alleen awards deze week, maar ook mooie prijzen. In het vorige artikel kon je meedingen naar die fantastische prijs van Aesthetic Solutions. Je kunt tot en met donderdag 22 april meedingen en kans maken op één van de mooie prijzen!

Winactie: gratis opleiding van U-Consultancy
Wil jij je onderscheiden van andere schoonheidsspecialisten? Of heb je behoefte aan verdieping in je vak? U-Consultancy biedt dermatologische opleidingen voor schoonheidsspecialisten om zich te verdiepen in alles wat te maken heeft met de huid. Speciaal voor de schoonheidsspecialisten die de Beauty Award volgen is een toffe winactie opgezet! Win een gratis opleiding bij U-Consultancy ter waarde van € 595,-!! Met een opleiding bij U-Consultancy onderscheid je je van andere schoonheidsspecialisten. De basis en/of de vervolgopleiding al bij U-Consultancy gevolgd? Geen probleem! Ook voor jou is het mogelijk om mee te doen! Benieuwd welke opleidingen U-Consultancy allemaal te bieden heeft? Neem dan vooral een kijkje op uconsultancy.nl voor al onze opleidingen.

Wat moet je doen?
Het enige dat je hoeft te doen is U-Consultancy liken op Facebook en in Facebook-berichtje laten weten waarom je graag wilt winnen.

JA, IK DOE MEE AAN DE WINACTIE!

Bekendmaking winnaar
De winnaar van dit prachtige pakket wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke online uitreiking van de Beauty Award op zondag 25 april aanstaande vanaf 20.00 uur. Schrijf je snel in voor de online awardshow en kijk mee welke finalisten de felbegeerde award winnen en wie weet zie jij jouw naam als winnaar voorbij komen!

Reacties

  1. Super gaaf! Op dit moment volg ik de masterclasses. Ik ben enorm onder de indruk van het niveau van deze opleiding en dit is echt een opleiding waarmee je je kan onderscheiden als schoonheidsspecialist. Ik doe graag mee!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen