Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De afgelopen dagen kun je al meedingen naar fantastische prijzen beschikbaar gesteld door de zilver- en goudsponsors van de Beauty Award. Je kunt nog steeds in aanmerking komen als winnaar door een leuk bericht achter te laten onder de winactie of een e-mail te sturen naar info@beauty-award.nl met daarin je naam en gegevens. We sluiten de ‘Beauty Award winweek’ af met een mooie prijs van HydroPeptide beschikbaar gesteld door Beauty2People!

Winactie: Gene-ius huidverzorging
Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruiken wij, in combinatie met onze sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan! Deze mooie complete set van HydroPeptide kun jij winnen, zodat je zoveel mogelijk kunt testen. De waarde van het pakket is maar liefst € 201.-

Wat moet je doen?
Om in aanmerking te komen voor dit prachtige pakket hoe je niet veel te doen. Laat onderaan deze winactie een leuke reactie achter OF stuur een e-mail naar info@beauty-award.nl met je naam en gegevens.

 

Bekendmaking winnaar
De winnaar van dit prachtige pakket wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke online uitreiking van de Beauty Award op zondag 25 april aanstaande vanaf 20.00 uur. Schrijf je snel in voor de online awardshow en kijk mee welke finalisten de felbegeerde award winnen en wie weet zie jij jouw naam als winnaar voorbij komen!

Kijk voor meer informatie op www.beauty2people.nl en www.hydropeptide.nl.

+1

Reacties

  1. Jaaa wat een leuke winactie! En wat is het voor ons allemaal in de beauty branche een vervelende tijd geweest, maar wel veel steun aan elkaar gehad hebben ❤️🍀 Liefde en positeit daar gaan we voor… veel succes allemaal! 💪🏼

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen