Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Woensdag 1 september is de Beauty Award, editie 2022, officieel van start gegaan! De afgelopen maanden konden deelnemers zich al ‘voorinschrijven’, zodat zij precies bij aanvang van de wedstrijd alle informatie zouden ontvangen om met hun inzending aan de gang te gaan. Al vele enthousiaste vakspecialisten hebben zich voor dé vakwedstrijd van de branche aangemeld en kunnen zich nu gaan bezighouden met het samenstellen van hun inzending.

Het traject van de Beauty Award staat alom bekend als een prachtig leerproces waarbij je jezelf uitdaagt als vakspecialist. Tijdens het proces van de Beauty Award kijkt een vakjury met je mee, waardoor je een nog beter beeld krijgt van je eigen kwaliteiten. Een inschrijving, en uiteraard ook de nominatie en het winnen van een award, is bovendien een goede manier om in te zetten in je eigen communicatie naar buiten. Je profileert jezelf als een professional en behoort tot de top van de markt! Meedoen aan de Beauty Award brengt je inzichten in jezelf als professional en in je bedrijf – je wint dus altijd!

Er kan bij het inschrijven gekozen worden uit 3 categorieën: Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar, Newcomer of the Year. De categorie Schoonheidsspecialist van het jaar is in vier verschillende regio’s verdeeld (noord, midden/oost, zuid en west) en wordt automatisch per inschrijving in de juiste regio ingedeeld. Per categorie wordt een Award winnaar gekozen. De categorie Schoonheidssalon van het jaar is verdeeld in twee categorieën: kleine salon: t/m 1,8 fte meewerkend personeel grote salon: vanaf 1,9 fte meewerkend personeel uitgaande van een werkweek van 40 uur.

Ben jij trots op je vak en heb je ook zin in een uitdaging? Wil je jezelf en/of je salon naar een next level tillen? Je kunt je nog gemakkelijk aanmelden via info@beauty-award.nl, want de inschrijving hoeft pas 31 oktober 2021 bij de organisatie binnen te zijn. Alle tijd dus nog! Laat zien hoe trots je bent op ons mooie vak en doe mee met de gerenommeerde vakwedstrijd van de beautybranche. Yes, you can!

Meer informatie over de wedstrijd en het reglement vind je op de website www.beauty-award.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen