Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er zijn twintig genomineerden in zeven categorieën voor de Beauty Award 2020 en wat een vakvrouwen zijn het! Woensdag 12 februari mochten alle genomineerden zich tijdens een gesprek met de vakjury presenteren. Een spannende, intensieve dag waar we met plezier op terugkijken. Dit was het laatste onderdeel voor de kandidaten en tijdens de gala-avond op zondag 19 april is de zinderende prijsuitreiking. Een avond waar iedereen enorm naar toe leeft!

Na de beoordelingen van de Mystery Guests zijn er in deze categorie helaas deelnemers afgevallen. De jury heeft besloten voor 2020 slechts twee salons te nomineren voor deze categorie, dit om aan de hoge wedstrijdeisen te blijven voldoen. Marjan en Sandra zijn de trotse eigenaren en genomineerden in de categorie Schoonheidssalon van het jaar (klein). We stellen ze graag aan je voor!

Beauty Style, Marjan Walinga-Adema
Op de vraag waarom Beauty Style meedoet aan de Beauty Award, antwoordde Marjan het volgende: ‘Schoonheidssalon Beauty Style, een plek voor aandacht, ontspanning, rust en echt genieten!’

“Al jaren is dit de slogan van Schoonheidssalon Beauty Style waar nog veel meer achter schuil gaat dan alleen dit. Om te ontdekken waar wij als professionals staan, de kwaliteit leveren die we willen leveren en erachter te komen wat we doen en kunnen verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn, moesten we buiten onze comfortzone stappen en hebben we ervoor gekozen om het avontuur ‘Beauty Award’ aan te gaan. Trots op wat wij samen neerzetten is de tweede reden dat we mee doen. We willen graag aan iedereen laten zien wat voor prachtig bedrijf wij runnen en met hoeveel passie en liefde we dit doen.”

Petit Spa Brilliant, Sandra van Roessel-Schoones
Waar was het team van Sandra toen het bericht bekend gemaakt werd wie de genomineerden waren? “We waren met ons hele team aan het werk in de salon. Alle drie waren we die vrijdag extra gespannen. Tussen de behandelingen door checkte Sandra de mail. Daar zag ze het verlossende bericht binnenkomen. Vervolgens was Chantal klaar met haar massage. Terwijl Sanne nog in behandeling was hoorde ze op de gang het luid gejuich van Chantal en Sandra. Zouden we daadwerkelijk genomineerd zijn? dacht Sanne. Toen de klant in het masker lag kon Sanne snel even naar de rest om te horen dat Petit Spa Brilliant een van de genomineerde schoonheidssalons is. Uiteraard was de ontlading erg groot.

’s Middags hebben we dit samen gevierd met gebak. Na het werk hebben we de champagne ontkurkt. Deze hadden we voor de zekerheid al koud staan. Zo zijn we proostend het weekend in gegaan. Nu, een paar weken later, zijn we er nog steeds erg trots op dit prachtige resultaat. Fantastisch om dit met ons team mee te mogen maken. We kijken erg uit naar alles wat komen gaat.”

1+

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen