Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Terwijl de genomineerden zich opmaken voor het laatste deel van de wedstrijd, jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury, stellen we graag de dames aan je voor die zich hebben weten te kwalificeren in de categorie Schoonheidssalon van het jaar (groot). Eén ding hebben de salons gemeen: klant, kennis en kunde staan centraal.

In de aanloop naar de gala-uitreiking op zondag 19 april, staat de genomineerden nog één belangrijke opdracht te wachten: zichzelf in een gesprek met de vakjury presenteren. Deze gesprekken zullen woensdag 12 februari plaatsvinden. Daarna hebben alle genomineerden gedaan wat ze konden doen en bepaalt de jury welke zeven van deze topspecialisten de felbegeerde Beauty Award mee naar huis mogen nemen. De drie genomineerde dames van Schoonheidssalon van het jaar (groot) vroegen we onlangs een aantal vragen. Lees je mee wat zij antwoordden?

Beautystudio Anoeska de Wit, Anoeska de Wit
“Tussen de boekhouding en de ballonnen ontving ik het bericht van onze nominatie. Het moment dat ik de mail van de organisatie van de Beauty Award 2020 las, was ik thuis aan het werk voor de BeautyStudio. Fantastisch! Ik heb gelijk het nieuws aan mijn collega’s overgebracht die op de werkvloer geproost hebben op deze prestatie. Daarna ben ik voorbereidingen gaan treffen voor de verjaardag van onze zoon die wij die middag gingen vieren. Het was voor ons dubbel feest deze dag. Ik ben erg blij en trots! Het klopt, voor mij en voor mijn team. Dit is het moment. Hier hebben we zo hard voor gewerkt en naar uitgekeken. Daarnaast is het ook spannend wat de komende tijd gaat brengen. Vol vertrouwen kijk ik uit naar de volgende stap.”

Men & Women’s Care, Sylvia Claes
“Vanaf het begin was ontwikkelen en vernieuwen één van onze uitgangspunten. Wij hebben de feedback van het afgelopen jaar gebruikt om het niveau van ons schoonheidsinstituut op een hoger plan te brengen. Wij zijn professioneel met ons vak bezig en stralen dat ook uit. Dit is direct te herkennen bij binnenkomst en ontvangst. Onze medewerkers hebben verschillende specialismen met bijbehorende diploma’s. Door het hoge kwaliteitsniveau, de liefde voor onze cliënten en het vak weten wij cliënten aan ons te binden! Respect voor de wensen van onze cliënten in combinatie met onze expertise maakt dat wij garant staan voor een optimaal en verantwoord eindresultaat! Daarom zouden wij de Beauty Award moeten winnen!”

Intense feel good – look amazing, Karin Manders
“Op het moment van de bekenmaking van de genomineerden zat ik in het vliegtuig naar Lissabon. Met wat zenuwen stapte ik aan boord. Na het landen zette ik mijn telefoon van vliegtuigmodus af. Ik zag meteen de berichtjes van mijn team, familie en collega’s binnen komen. Ik heb de rest van de dag een glimlach van oor tot oor gehad.”

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen