Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We tellen langzaam af naar de uitreikingsavond op zondag 25 april aanstaande. Die avond zullen we te weten komen welke 7 winnaars de felbegeerde award mee mogen nemen naar de salon! Voorlopig is het nog niet zover en zijn de genomineerden sinds woensdag weer heerlijk aan het werk in hun salon en doen wat ze het leukste vinden: hun klanten verwennen met fijne behandelingen. Het enige waar ze zich in de tussentijd nog druk over maken is het kwijtraken van wat overtollige coronakilo’s om straks te kunnen shinen in hun mooie outfit! Inmiddels hebben we de afgelopen weken de genomineerden van al 4 categorieën uitgelicht en vandaag is het de beurt aan de dames van Salon klein!

Petit Spa Brilliant, Sandra Schoones
Met veel plezier en liefde runnen moeder en dochter Sandra en Sanne Schoones Petit Spa Brilliant in Zevenbergen. Een gezellig familiebedrijf waar de klant warm wordt ontvangen en terecht kan voor alles op het gebied van schoonheidsverzorging. Al eerder in 2018 deed Sandra mee aan de Beauty Award en was ook genomineerd in de categorie beste schoonheidssalon. “Die nominatie heeft voor onze salon en ons persoonlijk veel gebracht. De waardevolle feedback, positieve reacties en het advies van de vakjury hebben ons destijds nieuwe inzichten gegeven. Daarnaast heeft de nominatie voor de nodige extra aandacht gezorgd”, laat Sandra trots weten.

Door kritisch te blijven kijken naar de eigen salon heeft het duo veel veranderingen binnen het bedrijf doorgevoerd en dat heeft er voor gezorgd dat ze de afgelopen jaren organisatorisch gegroeid zijn. Reden te meer om nogmaals een gooi naar de Beauty Award te doen! “Hoewel we zelf trots zijn met hetgeen dat we tot nu toe met Petit Spa Brilliant hebben bereikt en waar we nu staan, willen we graag ook van de mogelijkheid gebruik maken om dit door een groep professionals te laten beoordelen. We zien de Beauty Award als een mooie kans om onszelf te meten met andere schoonheidssalons in Nederland en de ontwikkeling en kwaliteit van ons bedrijf te toetsen. Met de feedback en reacties vanuit de jury hopen we ons opnieuw verder te kunnen ontwikkelen en onze salon naar een hoger niveau te kunnen tillen.”

Beauty Style, Marjan Walinga
‘Schoonheidssalon Beauty Style, een plek voor aandacht, ontspanning, rust en echt genieten’! Al jaren is dit de slogan van Schoonheidssalon Beauty Style waar nog veel meer achter schuil gaat dan alleen dit. Wat ruim 21 jaar geleden begon als salon op een slaapkamer is uitgegroeid tot een professioneel opgezette beautysalon waar met veel liefde en passie voor het vak de verschillende behandelingen worden uitgevoerd. “Inmiddels is Beauty Style niet alleen Marjan Walinga maar Marjan & Tineke geworden. Want wie aan team Beauty Style denkt, nu 7 jaar later, denkt aan twee dames die het woord team naar een nieuw en hoger level tillen. Onze klanten merken namelijk goed dat er met heel veel plezier en respect wordt samengewerkt. Naast de reguliere behandelingen hebben we ons door de jaren heen heel wat specialisaties eigen gemaakt, van massages tot huidverbetering en van permanente make-up tot diverse wimperbehandelingen. ‘Team Beauty Style maakt het allemaal mogelijk’.”

Iedere klant is bij Beauty Style speciaal en deze twee enthousiaste vakspecialisten zijn trots dat ze het leukste beroep mogen uitoefenen. “Deze trots is een van de doorslaggevende punten waarom we meedoen aan de Beauty Award 2020. Nadat we van verschillende kanten de opmerking kregen: ‘Jullie zijn zo goed! Waarom doen jullie niet mee?’ bracht dat ons op het idee om er serieus over te gaan nadenken en eens goed te kijken waar we nu staan. Wat we doen en wat we eventueel kunnen verbeteren zodat we onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn en in de watten kunnen leggen. Nu we besloten hebben om buiten onze comfortzone te stappen, zijn we super enthousiast om mee te doen”, laten de dames stellig weten!

0

Reacties

 1. Beauty Style.

  Mijn favoriete salon . Marjan is mijn schoonheidsspecialiste , al vanaf de eerste dag dat ze begon.
  Gelukkig kon ik afgelopen vrijdag weer van haar een volledige behandeling genieten, wat had ik dit gemist.
  Tineke is ook fantastisch in haar werk , vele vriendinnen van mij zijn bij haar in goede handen.
  Ze hebben de Award voor kleine salon absoluut verdiend.

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen