Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Terwijl de genomineerden zich opmaken voor het laatste deel van de wedstrijd, jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury, stellen we graag de dames aan je voor die zich hebben weten te kwalificeren in de categorie Schoonheidssalon van het jaar (klein). Eén ding hebben de salons gemeen: klant, kennis en kunde staan centraal. Net als in de categorie Newcomer of the Year koos de jury ervoor om niet drie, maar vier salons te nomineren. 

In de aanloop naar de gala-uitreiking op 22 april, staat de genomineerden nog één belangrijke opdracht te wachten: zichzelf in een gesprek met de vakjury presenteren. Deze gesprekken zullen dinsdag 30 januari plaatsvinden. Daarna hebben alle genomineerden gedaan wat ze konden doen en bepaalt de jury welke zeven van deze topspecialisten de felbegeerde Beauty Award mee naar huis mogen nemen. De vier genomineerde dames van Schoonheidssalon van het jaar (klein) vroegen we onlangs een aantal vragen. Lees je mee wat zij antwoorden?

Edith Naaijkens van PUUR Huidinstituut Prinsenbeek

Beauty Awards 2018Op de dag dat ze het bericht kreeg dat ze genomineerd was voor de Beauty Awards 2018, was Edith er met haar team een dagje op uit gegaan. “Op deze spannende dag leek het ons een goed idee om er een teamuitje van te maken. We bekeken de nieuwe huizen van twee teamleden en aansluitend dineerden we bij een Japans restaurant. Een mooi moment om samen de spanning door te komen. We spraken af dat we elk half uur de e-mail zouden checken. Om half elf opende ik de mail en sprong direct een gat in de lucht. Wauw, wat een onbeschrijfelijk mooi moment. Beetje vroeg op de maandagochtend, maar we hebben toch de champagne laten knallen!”, aldus een dolblije Edith.

Babet van Hassel, by Babet

Beauty Awards 2018We vroegen Babette waarom zij zich had opgegeven voor de Beauty Awards. “Ik vond dat ik nu in een fase was gekomen voor een volgende stap in de groei van mijn salon en mijn ondernemerschap. Door mee te doen aan de Beauty Awards kijk ik nog bewuster naar mijn organisatie en groei ik nog meer in professionalisme. Ik maak graag bewuste keuzes op het gebied van kwalitatief hoogwaardige behandelingen en productaanbod zodat mijn klanten bij ‘by Babet’ terecht kunnen voor een totaalconcept op het gebied van schoonheid. Ook wil ik mijzelf graag uitdagen in mijn ondernemers kwaliteiten zodat mijn salon een volgende stap kan maken. Door aan de Beauty Awards mee te doen push ik mezelf buiten mijn comfortzone te stappen en mijzelf maar vooral by Babet zichtbaarder te maken en mijn toekomstplannen zoals nieuwe samenwerkingen aangaan met andere bedrijven, te vergemakkelijken.”   

Petit Spa Brilliant van Sandra Schoones

Sandra vindt dat zijn de Beauty Award zou moeten winnen, omdat ze het ziet als een prachtige en eervolle bekroning op het totaalconcept waar zij en haar team met Petit Spa Brilliant de afgelopen jaren aan gebouwd hebben. Een kleinschalige schoonheidssalon en afslankstudio waar persoonlijke, professionele, kwalitatieve en betrouwbare begeleiding vooropstaat. “Door te blijven innoveren en investeren in het pand, assortiment, scholingen, trainingen, communicatiekanalen, apparatuur en slimme tools hebben we hier naartoe kunnen groeien. Maar Petit Spa Brilliant was nooit uitgegroeid tot de bijzondere plek die het nu is zonder de support van ons hechte team bestaande uit familieleden, werknemers en stagiaires”, vertelt ze trots.

Lilian Nelissen van Puur Huid

Beauty Awards 2018

Voor Lilian en haar team voelde het fantastisch om te horen dat ze genomineerd was! Dankbaar vertelt ze: “Ik voel me zo trots! Natuurlijk op ons topteam, maar ook op mezelf. Bedankt jury, dat jullie dit vertrouwen aan ons geven! Ik waardeer het enorm. Wat een bekroning op ons werk.” Toevallig had de schoonheidsspecialist die dag een training in het prachtige DeLaMar Theater in Amsterdam. Toen ze het podium op werd gevraagd om te vertellen over de nominatie voelde het als een transformatie. “Ik voel me zo zelfverzekerd: dat ik mijzelf in april op het podium zie staan om de award in ontvangst te nemen.”

Comments


Gerelateerde artikelen