Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er zijn maar liefst 24 genomineerden in zeven categorieën voor de Beauty Awards 2018! Dinsdag 30 januari mochten alle genomineerden zich tijdens een gesprek met de vakjury presenteren. Een spannende, intensieve dag waar we met plezier op terugkijken. Dit was het laatste onderdeel voor de kandidaten en tijdens de gala-avond op zondag 22 april is de zinderende prijsuitreiking. Een avond waar iedereen enorm naar toe leeft!

Heidi, Evelien, Inge en Karin zijn de trotse eigenaren en genomineerden in de categorie Schoonheidssalon van het jaar, groot (meer dan 3 medewerkers/fte). We stellen ze graag aan je voor!

Beauty Awards 2018Intense feel look good amazing van Karin Manders

Karin vertelt ons graag waarom zij de felbegeerde Award moet winnen: “Zodra mensen bij Intense binnen stappen, dompelen we hen onder met onze liefde voor de huid. Persoonlijke benadering, aandacht en kennis staan hierbij voorop. Met ons uitgebreide aanbod behandelingen en producten leveren we altijd een behandeling en advies op maat. Elke huid vertelt een ander verhaal en ons hoogste doel is om dat verhaal te ontrafelen en mensen te laten stralen!”

Heidi Olijerhoek, Babassu

Babassu

Babassu bestaat sinds 1998 en de vestiging in Amsterdam is geopend in 2011. Trots vertelt Heidi: “De afgelopen 20 jaar is niet alleen mijn bedrijf flink gegroeid naar vier goedlopende vestigingen en een webshop, maar heb ik mij ook als mens en ondernemer enorm ontwikkeld. Inmiddels geef ik leiding aan een super gedreven en gekwalificeerd team, waar ik ontzettend blij mee en trots op ben! Met elkaar bewaken zij de kwaliteit van de behandelingen die wij onze gasten aanbieden en dragen zij het Babassu concept op de juiste manier uit. Ondernemen is voor mij een reis die ik met anderen maak en dat heeft mijn leven verrijkt. Dit verhaal zou ik graag delen met mijn collega schoonheidsspecialisten/ondernemers om ze te stimuleren ook die volgende stap te zetten. De Beauty Award lijkt mij daarvoor een prachtig platform en dat is voor mij de reden dat ik mee doe.”

Inge van DuijkerenInge van Duijkeren van Face to Face

We vroegen Inge waar zij was op de dag dat de genomineerden bekend gemaakt zouden worden: “Op maandagochtend rijd ik altijd op mijn paard in Lunteren. Ik had gedacht dat de uitslag pas later op de dag bekend gemaakt zou worden. Midden in het Lunterse bos werd ik al gebeld en geappt, dus het was continu een ‘geping’ in mijn jaszak. De werkneemsters belden en appten als eerste. Zij waren natuurlijk net zo nieuwsgierig en zenuwachtig als ik. Pas terug op de stal om 12:00 uur keek ik en was daar de uitslag! Een grote surprise en heb het even uit gegild van blijdschap”, glundert de schoonheidsspecialiste.

Evelien LeijtenEvelien Leijten, evelien résidence de beauté

Ook aan Evelien stelden we de vraag waarom zij de Beauty Award zou moeten vinden en daar heeft ze een passend antwoord op: “Wij hebben een totaal eigen visie ontwikkeld met een uniek lifestyle concept. Met ons werk dragen wij bij aan het welbevinden en geluk van onze klanten. Wij geven mensen inzicht in hun levensstijl en bieden daarbij de best passende behandelingen. Dit is een andere benadering. ‘Mooi zijn’ gaat niet alleen over het uiterlijk, want van binnenuit wordt de basis gelegd. Dat inzicht heeft ons naar een aantoonbaar hoger niveau gebracht. Mijn team is gegroeid in aantal en in specialisaties. Onze resultaten bewijzen die visie: dat echte schoonheid van binnenuit komt!” 

Comments


Gerelateerde artikelen